Ανοικτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με θέμα «Το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία».

Το Τμήμα Παιδείας της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ανοικτή πολιτική εκδήλωση την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7:00 μμ στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 12) στην Πάτρα,με θέμα: «Το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία».

Ομιλητές θα είναι:

  • Φωτίου Θεανώ, Καθηγήτρια ΕΜΠ, Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, , Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Μέλος της ΕΕΚΕ Παιδείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Κανελλοπούλου Μαρία, Ηθοποιός, Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Συντονίστρια της ΕΕΚΕ Πολιτισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
  • Καπράνας Ζήσης, Δάσκαλος, Μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Παιδείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσης του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για την παρουσίαση και διαβούλευση των προγραμματικών θέσεων του κόμματος. Να σημειώσουμε ότι στο διαδίκτυο βρίσκονται αναρτημένα τα προγραμματικά κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ που τίθενται προς διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς.

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.