Ανοικτή επιστολή της Α.Ε.Καλαβρύτων προς διαιτητές και Ε.Π.Σ.Αχαιας

Η  Α.Ε.Καλαβρύτων με την παρακάτω ανοικτή επιστολή η οποία απευθύνεται προς την Ενωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Αχαίας, τον σύνδςσμο διαιτητών Αχαίας και προς κάθε ενδιαφερόμενο, τοποθετείται σχετικά με τους στόχους της και την παρουσία της στα αθλητικά δρώμενα της Αχαίας.

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Προς: 1) Ε.Π.Σ. Αχαΐας

2) Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας

3)κάθε ενδιαφερόμενο

 

Με αφορμή την “εικόνα” της Ομάδας μας στον πρώτο αγώνα της, στην Β΄ κατηγορία

του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αχαΐας καθώς και την ανεξήγητη για μας αντιμετώπιση από την διαιτησία, νοιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις – επισημάνσεις.


 

Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων, λειτουργεί τα τμήματα Ποδοσφαίρου με 40 αθλητές, Μπάσκετ με 20 αθλητές, Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με 70 παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών και Ρυθμικής Γυμναστικής με 55 κοριτσάκια 5 – 15 ετών, ενώ γίνεται προσπάθεια λειτουργίας τμημάτων Στίβου, Βόλεϊ γυναικών και Ακαδημίας Μπάσκετ. Η συμμετοχή στα ανωτέρω τμήματα είναι πολύ μεγάλη και ιδίως στα παιδικά τμήματα πρωτόγνωρη.

Το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, κάθε απόγευμα μετατρέπεται σε εργαστήρι αθλητισμού και πολιτισμού. Σε αυτό το αθλητικό – μαθησιακό στέκι καθημερινά σμιλεύεται η κοινωνική ανάπτυξη, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση των παιδιών, σε ένα περιβάλλον που οι διαχωρισμοί λόγω φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, μόρφωσης, κοινωνικής τάξης και οικονομικής κατάστασης, δεν έχουν καμία θέση.

Την Κυριακή δε, όταν η ομάδα αγωνίζεται στη έδρα μας το στάδιο υποδέχεται όλους τους Καλαβρυτινούς – γυναίκες, άνδρες, παιδιά, οικογένειες- σε μια γιορτή επίδειξης αγωνιστικότητας και ήθους από τους αθλητές. Παράδειγμα για τα μικρότερα παιδιά, καμάρι για τους μεγαλύτερους, ευθύνη για τις «απαιτήσεις» της Καλαβρυτινής κοινωνίας.

Αυτή είναι η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων. Αυτό υπηρετούμε όλοι: διοίκηση, αθλητές, εθελοντές, θεατές, συμμετέχοντες με οποιονδήποτε τρόπο. Οτιδήποτε διαφορετικό δεν χωράει σε τούτη την ομάδα.


 


 

Ως διοίκηση είμαστε υποχρεωμένοι να παρεμβαίνουμε και να διορθώνουμε οτιδήποτε δεν συνάδει με αυτούς τους στόχους. Και θα το κάνουμε άμεσα. Θα διορθώσουμε/νουμε τα λάθη, πρώτα τα δικά μας. Και θα το διαπιστώσετε.

Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας: Η δικαιοσύνη και η επιβράβευση της αξίας πρέπει να είναι το ζητούμενο για όλους μας, ως απόφαση της στιγμής, ως παράδειγμα για την κοινωνία που θέλουμε για μας και τα παιδιά μας. Εάν υπηρετείτε κάτι διαφορετικό, – δεν θέλουμε να το πιστεύουμε – γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Μπορούμε όμως να σας πούμε ότι θα οπλιστούμε με υπομονή. Και να σας ζητήσουμε…..να διαβάσετε τούτη την επιστολή.

Κύριε Πρόεδρε και αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας

Γνωρίζεται καλλίτερα από μας ότι ο υγιής αθλητισμός είναι κορυφαία έκφραση του πολιτισμού. Εμείς αυτό τον αθλητισμό θέλουμε να υπηρετούμε. Τον αθλητισμό που στηρίζεται στον εθελοντισμό, στην ανιδιοτέλεια, στο κέφι και στο μεράκι. Αυτός είναι ο καημός μας, αυτό είναι το μήνυμά μας. Και το στέλνουμε με κάθε τρόπο. Ακόμη….. και με το σκύλο της εξέδρας.

Ο πάλαι ποτέ επιθετικός Ρόρυ αντικαταστάθηκε από τον φιλήσυχο Μίνωα.

 

 

Με τιμή

για το Διοικητικό Συμβούλιο της

Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

O Πρόεδρος O Γ. Γραμματέας

 

Ηρακλής Παπαγεωργίου Λεωνίδας Βασιλόπουλος

 

 

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από τις δραστηριότητες της Α.Ε.Κ. καθώς και του φιλήσυχου ‘Μίνωα’ στην εξέδρα.  

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.