Ανοιχτή επιστολή του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΝΕΤ προς τους αναγνώστες και επισκέπτες του ιστότοπου

Με αφορμή σωρεία τηλεφωνημάτων και email που δεχόμαστε καθημερινά, από φίλους, συμπατριώτες και αναγνώστες του ΚαλαβρυταΝετ, οι οποίοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα μας ανακοινώσεις και δελτία τύπου ορισμένων συλλόγων της περιοχής μας, έχουνε να  επισημάνουμε τα εξής:

Οποιεσδήποτε ανακοινώσεις, δελτία τύπου, επιστολές, φωτογραφίες κλπ μας έρχονται στο email μας (news@kalavrytanet.com), και δεν περιέχουν υβριστικό η προσβλητικό περιεχόμενο, δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας. Υπάρχουν ορισμένοι σύλλογοι, ελάχιστοι ευτυχώς, οι οποίοι αρνούνται πεισματικά και μάλλον μεθοδευμένα, παρά τις επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις μας ότι είμαστε διατεθειμένοι να προωθούμε τις δράσεις τους, να στέλνουν τις ανακοινώσεις τους η τα δελτία τύπου στο ΚαλαβρυταΝετ.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους, συμπατριώτες και αναγνώστες μας, ότι,

δεν γνωρίζουμε αν αυτή η επιλογή, της επιλεκτικής πληροφόρησης, είναι σε γνώση των μελών και των Διοικητικών Συμβουλίων των εν λόγω Συλλόγων. Εκείνο που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι η προώθηση των δράσεων ενός συλλόγου είναι προς όφελος του συλλόγου πρώτα απ' όλα. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το λόγο της μονοδιάστατης πληροφόρησης και τον αποκλεισμό του ηλεκτρονικού μέσου ΚαλαβρυταΝετ, το οποίο δραστηριοποιείται για περίπου δυο χρόνια και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του δυσκολότερου κριτή, του αναγνώστη.  Ίσως η κριτική που κατά καιρούς κάνουμε για το καλό του τόπου μας, να ενοχλεί.

Πάντως σίγουρα δεν ενοχλεί και επειδή θεωρούμε ότι είναι καλόπιστη, την αποδέχονται πολιτικά κόμματα, βουλευτές κομμάτων, Περιφέρεια, ομοσπονδίες, δημόσιες αρχές, Πανελλήνιος δικηγορικός σύλλογος, Δήμος Καλαβρύτων, δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις, ιδρύματα και φυσικά σύλλογοι της Επαρχίας μας, που μας εμπιστεύονται, μα πάνω απ' όλα οι ανώνυμοι αναγνώστες που καθημερινά πολλαπλασιάζονται.

Μετά από προτροπή των αναγνωστών μας, το ΚαλαβρυταΝετ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ , θα αναζητά μόνο του και θα προωθεί και τις δράσεις των λίγων Συλλόγων που δεν επιθυμούν να μας αποστέλλουν φωτογραφίες και πληροφορίες για τις εκδηλώσεις τους, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ της περιοχής μας, γιατί πιστεύουμε βαθιά ότι ο κάθε Σύλλογος ή Ένωση δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και φέρει το βαρύ όνομα μιας πόλης, ενός χωριού, μιας κοινότητας.

Στα άρθρα αυτών των δημοσιευμάτων, η θέση της κεντρικής φωτογραφίας θα είναι άδεια, λευκή και θα αναγράφεται το όνομα του συλλόγου και η φράση ''άδεια εικόνα'', (όπως στο παρον άρθρο), ενώ με έντονα γράμματα θα ζητάμε να μας ενημερώσουν οι πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων αυτών και να μας αποστείλλουν αν υπάρχει, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ απόφαση Δ.Σ. η οποία να αποκλείει το ΚαλαβρυταΝετ απο τη λίστα των αποστολέων, των δελτίων τύπου, των ανακοινώσεων η των φωτογραφιών με τις δραστηριότητες τους, την οποία απόφαση αν  υπάρχει ΘΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας με το ΚαλαβρυταΝετ είναι τα ακόλουθα:

email: news@kalavrytanet.com

τηλ.: 212-0002459

 

Οι διαχειριστές

Βασ. Αποστολόπουλος 

Θεοδ. Παπαδόπουλος  

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
12 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.