Ανδρέας Κατσανιώτης: Συντριβή του λαϊκισμού με τη ΝΔ ενωμένη και ισχυρή

 O βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε τα εξής:

 

Η Νέα Δημοκρατία έχει νέο αρχηγό.

Με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα, καλείται πλέον να δικαιώσει την εντολή του κόσμου της παράταξης για ανανέωση και αναδιοργάνωση, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτικού φορέα που θα εκφράζει το σύνολο των Ελλήνων και τις απαιτήσεις της εποχής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ευθείες θέσεις και σύγχρονο πολιτικό βηματισμό, πέτυχε μία καθαρή νίκη σε έναν μακρύ και δύσκολο προεκλογικό αγώνα που όμως ανέδειξε τις αντοχές και τις βαθιές δημοκρατικές ρίζες της Νέας Δημοκρατίας.

Χαιρετίζουμε όλοι το νέο Πρόεδρο και συντασσόμαστε στο πλευρό του για την αναγέννηση μίας μεγάλης και ισχυρής φιλελεύθερης παράταξης που θα ανοίξει τις πόρτες της στα πιο υγιή και δημιουργικά κομμάτια της κοινωνίας μας.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συντριβή του λαϊκισμού και τη δημιουργία του νέου ελληνικού πολιτικού οράματος ξεκίνησε, με τη Νέα Δημοκρατία ενωμένη και ισχυρή.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μπορούν πάλι να ελπίζουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.