Ανδρέας Κατσανιώτης : Συνάντηση με το ΔΣ του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών

Τα γραφεία του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών επισκέφτηκε σήμερα ο Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Ζαφειρόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστο Σολωμό, Αναστάσιο Νικολακόπουλο, Ηλία Κωνσταντάτο και Ερμιόνη Διονυσάτου.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά την συνάντησή του, ο κ. Κατσανιώτης αναφέρει:

«Μεγάλη η αγωνία των εκπροσώπων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την κατακόρυφη πτώση των τζίρων τους και την δύσκολη θέση που βρίσκεται το σύνολο σχεδόν των εμπορικών, τουριστικών και επιχειρήσεων εστίασης.

Αυτές οι επιχειρήσεις, τα μαγαζιά και τα καταστήματα της γειτονιάς μας πρέπει να κρατηθούν ζωντανά. Απαιτείται, όμως, να δημιουργηθούν εκείνα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, τα οποία θα είναι στοχευμένα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Που θα τονώσουν όχι μόνο τη βραχυχρόνια ρευστότητα αλλά ταυτόχρονα θα διασφαλίσουν τη βιωσιμότητά τους και μετά το τέλος της κρίσης» δήλωσε ο Βουλευτής .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.