ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ : Η κυβέρνηση αντέδρασε, έδωσε μια βοήθεια, όμως πρέπει να δώσει κι άλλα.

«Πριν ακόμα το κλείσιμο των καταστημάτων στην Αχαΐα, την Πέμπτη, στη συζήτηση που είχαμε με τον υπουργό Οικονομικών έθεσα το θέμα για το κεφάλαιο επανεκκίνησης στα εμπορικά καταστήματα μου απάντησε «να ανοίξουν τα καταστήματα, να δούμε πως θα πάνε και να το συζητήσουμε». Αυτό ήταν εύλογο την Πέμπτη. Όχι όμως τώρα. Γι’ αυτό επαναλαμβάνω την πρόταση μου και θεωρώ ότι πρέπει να το ξαναδούμε για τα καταστήματα στην Πάτρα. Ειδικά γι’ αυτά που πωλούν προϊόντα που έχουν μια εποχικότητα».

Αυτό επεσήμανε ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ Πάτρας σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση ορθά αντέδρασε, με την βοήθεια που αποφάσισε να δώσει στα εμπορικά, όμως πρέπει να δώσει κι άλλα. Να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που πραγματικά πλήττονται. Και η Αχαΐα πλήττεται».

«Με την κίνηση που βλέπω στην Πάτρα, με τον κόσμο που κυκλοφορεί έξω δεν ξέρω αν τα κρούσματα θα υποχωρήσουν» επεσήμανε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ενώ σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνονται οι βουλευτές για τα περιοριστικά μέτρα σημείωσε:

« Το σημαντικό δεν είναι πως θα ενημερώνεται ο βουλευτής για τις αποφάσεις των ειδικών και των λοιμωξιολόγων. Αναμφίβολα και αυτό έχει την αξία του. Το σημαντικό είναι πως θα ενημερώνονται, θα επηρεάζονται οι ενδιαφερόμενοι, οι κλάδοι και η κοινή γνώμη. Και εσείς και εγώ είμαστε από τους τυχερούς. Κάθε ημέρα πηγαίνουμε στην δουλειά μας. Φανταστείτε όμως αυτούς τους ανθρώπους που επί μια εβδομάδα προετοιμάζονταν ψυχολογικά, έφτιαχναν τις βιτρίνες τους για να ανοίξουν και τελικά δεν ανοίγουν. Για αυτό η Επιτροπή θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Αυτοί οι άνθρωποι ένιωσαν ότι πέφτουν στο κενό».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.