Ανδρέας Κατσανιώτης: «Εκχωρούν τη χώρα. Αυτή είναι η Αριστερά!»

«Η κυβέρνηση και η κυβερνητική πλειοψηφία της Αριστεράς με τα γνωστά δεκανίκια, έμειναν χωρίς φύλο συκής, ξεγυμνώνοντας την πολιτική ανυπαρξία τους και την βουλιμία τους για εξουσία, ψηφίζοντας μέτρα που καμία άλλη ελληνική κυβέρνηση δεν τόλμησε ποτέ να διανοηθεί. Εκχωρούν τη χώρα! Αυτή είναι η Αριστερά και τώρα πια, κανένας πολίτης δεν μπορεί να πει ότι δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει το ποιόν αυτών των ανθρώπων, που το συντομότερο δυνατό πρέπει να φύγουν…».

Αυτά, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, στον απόηχο ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, επαναλαβάνοντας την φράση που είπε και στην ολομέλεια της Βουλής το μεσημέρι της Κυριακής, στη συζήτηση του νομοσχεδίου: «Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει… τσίπα!».

Ο κ. Κατσανιώτης σημείωσε πως η εκτόξευση των έμμεσων φόρων πέρα από κάθε όριο θα αποτύχει πλήρως και σύντομα, γεγονός που τον ωθεί να πιστεύει πως μοναδικός στόχος της κυβέρνησης είναι να κερδίσει χρόνο, προσφέροντας τα πάντα στους δανειστές, με την ελπίδα ίσως ότι και αυτοί θα την… ελεήσουν σε κάποια φάση.

«Παραλάβατε κράτος και θέλετε να παραδώσετε αποικία» τόνισε ο κ. Κατσανιώτης από το βήμα της Βουλής, κάνοντας λόγο για «κυβερνήτες χωρίς αιδώ, χωρίς εθνική συνείδηση και χωρίς καμία κοινωνική ευαισθησία».

«Αν δεν βρισκόμασταν μπροστά σε μία νέα τραγωδία για την οικονομία και την κοινωνία, θα έλεγα πως με την πολιτική σας προσφέρετε και μία καλή υπηρεσία στην πατρίδα: Δείχνετε σε όλους τι σημαίνει η δική σας Αριστερά, που πολύ σύντομα θα καταρρεύσει. Αν και είμαι βέβαιος ότι και στην επόμενη αξιολόγηση, το φθινόπωρο, θα τα υπογράψετε όλα και θα περάσετε τις ομαδικές απολύσεις και την πλήρη διάλυση και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, να είστε βέβαιοι πως η πολιτική σας έχει πολύ κοντινή ημερομηνία λήξης και σύντομα θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσετε για όσα κάνατε. Γιατί, τίποτα δεν θα ξεχαστεί…» κατέληξε.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.