Ανδρ. Κατσανιώτης: Σήμα κινδύνου για όλα τα μεγάλα έργα στη Δυτική Ελλάδα

 «Ο οδικός άξονας Πατρών – Πύργου αποτελεί ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο, όχι μόνο για τη Δυτική Ελλάδα, αλλά για όλη την χώρα. Ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε και φυσικά θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους από μία κυβέρνηση που δυστυχώς, δείχνει να βάζει σε περιπέτεια, τόσο αυτό, όσο και τα άλλα μεγάλα έργα της περιοχής μας», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Πύργο Ηλείας.

Ο βουλευτής Αχαΐας και επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, επανέλαβε πως οι λόγοι ακύρωσης της δημοπράτησης του οδικού έργου παραμένουν θολοί και ελεγχόμενοι, όπως επίσης και οι δηλώσεις που κάνουν κυβερνητικά στελέχη για τα μεγάλα έργα.

Επίσης, ο κ. Κατσανιώτης μίλησε για τις αμφίσημες δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών, αλλά και τις ευθύνες των τοπικών στελεχών της σημερινής συγκυβέρνησης που με ευκολία αποδέχονται τις αιτιάσεις και τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κατσανιώτης υπογράμμισε:

«Ο κ. Σταθάκης, την ίδια ώρα που πολλά δημοσιεύματα τον φέρνουν να προχωράει σε επανέλεγχο των συμβάσεων και στους υπό παραχώρηση οδικούς άξονες, όπως η Ολυμπία Οδός και η Ιόνια Οδός, φέρεται να δηλώνει πως η Πατρών – Πύργου θα επαναδημοπρατηθεί σε τρεις μήνες. Δεν ξέρω εάν ο κ. Σταθάκης είναι τόσο βέβαιος πως θα εξακολουθεί να είναι ο ίδιος υπουργός και ίδια η κυβέρνηση μέχρι τότε, ξέρω όμως ότι οι βουλευτές και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, σηκώνουν ήδη βαρύτατες ευθύνες, που θα γίνονται μεγαλύτερες για κάθε μέρα καθυστέρησης του δρόμου Πατρών – Πύργου».

Και ο κ. Κατσανιώτης κατέληξε σημειώνοντας: «Θα δώσουμε αγώνα εδώ, αλλά και στην Αθήνα, για να μην ξαναμπεί η Δυτική Ελλάδα στο περιθώριο του ελληνικού χάρτη. Θα κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις και θα απαιτήσουμε αυτό που η περιοχή δικαιούταν να έχει ήδη αποκτήσει. Τα λάθη και τα σφάλματα του παρελθόντος πρέπει να διορθώνονται και όχι να ακολουθούνται από νέα σφάλματα που θα μας ταλαιπωρούν και στο μέλλον».

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Αχαΐας, αμέσως μετά το Περιφερειακό Συμβούλιο αναχώρησε με προορισμό την Αθήνα, όπου θα έχει επαφές και συναντήσεις για το θέμα του οδικού άξονα με διάφορους φορείς, ενώ την Τρίτη θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί για το θέμα, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.