Αναστέλλονται και φέτος οι εκδηλώσεις για το 41ο Πανελλήνιο  Πέρασμα του Φαραγγιού του Βουραϊκού

Αναστέλλονται, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας εξαιτίας του Covid-19, όλες οι εκδηλώσεις για το 41ο Πανελλήνιο  Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαΐου δηλαδή στις 8 και 9 Μαΐου 2021.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ - ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ που είναι κάθε χρόνο ο διοργανωτής της εκδήλωσης, με όλη αυτή την αβεβαιότητα που επικρατεί για τις μετακινήσεις,  λόγω των αναγκαστικών συνθηκών (περιοριστικά μέτρα για την διάδοση του κορωνοϊού) που προκάλεσε  η πανδημία, είναι αδύνατον να προγραμματιστεί μια τέτοιου μεγέθους εκδήλωση, ώστε  να ενημερωθεί σωστά και με σιγουριά όλος αυτός ο κόσμος, που καλεί από όλη την Ελλάδα για να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις.

Η ανακοίνωση συνεχίζει σημειώνοντας ότι "Ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε κατ΄ ευχή από εδώ και εμπρός, προχωράμε στην διοργάνωση του 42ου Πανελληνίου Περάσματος στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού, οι εκδηλώσεις του οποίου θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 15 Μαΐου 2022, όπως πάντα το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαΐου".

Ενώ καταλήγει με τις ευχαριστίες εκ μέρους του Δ.Σ., στους εκατοντάδες ενδιαφερόμενους, που μας ζητούν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, πληροφορίες με πολλούς τρόπους, για τις εκδηλώσεις του Πανελληνίου Περάσματος στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
14 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.