Αναπτυξιακό καμπ αλπικού σκι στα Καλάβρυτα από την (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ)

Τέσσερις αθλητές μετέχουν στο αναπτυξιακό καμπ αλπικού σκι που πραγματοποιείται 17 και 18/2 στα Καλάβρυτα και διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ).

Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Μουράτη (Αετοί Θεσσαλονίκης), Νίκο Παπαγγελή (Καστελλάνοι), Κωνσταντίνο Τζουβελέκη (Καστελλάνοι) και Γιάννη Παπαβασιλείου (Τριπτόλεμος). Το καμπ θα πραγματοποιηθεί παρουσία του προπονητή ανάπτυξης, Κωνσταντίνου Ζιντζόβα, ενώ στα Καλάβρυτα βρίσκονται επίσης οι Ιωάννα Παπαγιάννη (γιατρός), Νεκτάριος Γιαλλουράκης (τεχνικός) και Άρης Μαυρόπουλος (συνοδός προπονητή Καστελλάνοι).

«Το καμπ γίνεται ως επί τω πλείστον για να δώσουμε κατευθύνσεις σε αυτά τα παιδιά. Πρόκειται για μικρές ηλικίες που πρέπει να πάρουν τις βάσεις από τώρα για να μπορούν να έρθουν σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο στο μέλλον. Το αλπικό σκι δεν μαθαίνετε ούτε σε μία μία ημέρα, ούτε σε ένα μήνα, ούτε σε ένα χρόνο. Μέσα από τη δουλειά, τα προπονητικά καμπ, αλλά και κάποιους αγώνες που θα λάβουν μέρος τα επόμενα χρόνια, θα μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη του αθλήματος», είπε στο επίσημο site της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ο προπονητής ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Ζιντζόβας, ο οποίος τον επόμενο μήνα θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά και τους αθλητές της Βορείου Ελλάδας σε αντίστοιχο προπονητικό καμπ.
«Θα επιδιώξουμε τον επόμενο μήνα να βρεθούμε στη Βόρεια Ελλάδα, ώστε να δούμε από κοντά και κάποια ακόμη παιδιά που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο αλπικό σκι. Τότε και μόνο τότε θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα για το που πρέπει να στοχεύσουμε. Στόχος μας πάντως είναι κάποια στιγμή στο μέλλον να έχουμε μια δυνατή φουρνιά αθλητών και αθλητριών ώστε να διοργανώσουμε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.