Η αναπαράσταση του 21' στην Αργυρούπολη από τον θεατρικό όμιλο Καλαβρύτων

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο "Η ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ" συνδιοργανώνουν την αναπαράσταση της επανάστασης του 1821 το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.00 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη. Την αναπαράσταση θα την παρουσιάσει η 15μελή θεατρική ομάδα Καλαβρύτων "ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΟΣ" υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων. Συμμετέχει ο "ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ" με 20μελή μεικτή παραδοσιακή χορευτική ομάδα η οποία θα κλείσει την εκδήλωσή μας. Υπεύθυνος παρουσίας χορευτικού, ο κύριος Κωνσταντίνος Πιπίνης.
Σ'αυτά τα πέτρινα χρόνια, που δοκιμάζεται ο λαός μας οικονομικά, κοινωνικά, αλλά δυστυχώς και εθνικά, οι εκδηλώσεις αυτού του ύφους και χαρακτήρα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι εξυψώνουν το ηθικό ανάστημα και την αξιοπρέπεια του λαού μας .Γι'άυτό και μόνο το λόγο, η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, αλλά και της νεολαίας μας, αφού αυτή ιστορικά είναι ο φάρος που φωτίζει την ένδοξη ιστορία και τον πολιτισμό του έθνους μας και τον διαδίδει από γενιά σε γενιά αιώνες τώρα.

Σύλλογος Πελοποννησίων Ελληνικού-Αργυρούπολης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.