Ανακοίνωση της Αθλητικής Επιτροπής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το βοηθητικό γήπεδο του «Τόφαλος».

Όλως... ''συμπτωματικώς'' από την Παρασκευή 27.2.2015 «έκλεισε» το βοηθητικό γήπεδο του «Τόφαλος», έπειτα από σχετική υπόδειξη της πολεοδομίας. Τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στον φέροντα οργανισμό και έθεταν σε κίνδυνο την στατικότητά του, ωστόσο, ήσαν γνωστά εδώ και δύο χρόνια από την αρμόδια επιτροπή της αποκεντρωμένης διοίκησης που είναι αρμόδια για την αδειοδότηση των αθλητικών χώρων. 

Από τότε, οι ''αρμόδιοι'' διοικούντες αλλά και οι αθλητικές ηγεσίες γνώριζαν το πρόβλημα αλλά κώφευαν και άφηναν το γήπεδο να λειτουργεί, με δική τους ευθύνη και με κάθε κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος στους νέους αθλούμενους!   

Η αδιαφορία των μέχρι τώρα διοικήσεων να διεκδικήσουν την αναγκαιότητα συντήρησης του γηπέδου και αποκατάστασης των βλαβών, είναι πασιφανής. Παράλληλα, επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά, δυστυχώς, οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα Ολυμπιακά έργα και ακίνητα και για το όλο φιάσκο των «Φαραωνικών» εκείνων έργων που μόνο το μιζάρισμα του συστήματος εξυπηρέτησαν και καθόλου τον Αθλητισμό.   

Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα κινήσει το συντομότερο δυνατό την διαδικασία αποκατάστασης του γηπέδου προκειμένου αυτό να επαναλειτουργήσει.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.