Ανακοίνωση της Αθλητικής Επιτροπής της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005

Παρακολουθούμε με έκδηλο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005.Η Πατραϊκή ποδοσφαιρική ομάδα, δημιούργημα κι αυτή του ν. 879/79 που αντιμετώπισε με στρεβλό τρόπο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, φαίνεται να αλλάζει έδρα. 

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι κάθε ποδοσφαιρική Α.Ε. λειτουργεί με όρους επαγγελματικούς, δεν μπορεί να αγνοείται από κανέναν, πόσο μάλλον από την διοίκησή της και τον λεγόμενο μεγαλομέτοχο, η ιστορικότητα αυτής της ομάδας και η σύνδεση και σχέση της με την ''μητρική'' ερασιτεχνική Π.Γ.Ε., καθώς και την Πόλη της Πάτρας. Θεωρούμε απαράδεκτη την ενέργεια να μεταφερθεί η έδρα της ιστορικής ομάδας στην Κόρινθο, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της διοίκησης Κούγια. 

Φρονούμε ότι το διαχρονικό πρόβλημα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 θα λυθεί μόνο αν δημιουργηθεί νέα ΠΑΕ με πρωτοβουλία και κορμό την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή. 

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα και να ασκήσει τον θεσμικό της ρόλο, ελέγχοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα λειτουργίας της σημερινής ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.