Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων για την απώλεια του Νίκου Ραζή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε μετά την είδηση της απώλειας του γιατρού Νικολάου Ραζή και επί σειρά ετών ακαταπόνητου Προέδρου και ιδρυτή του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), ενός ανθρώπου που δίδαξε σε γενιές παιδιών την ιδέα του «Ευ Αγωνίζεσθαι».Ο Νικόλαος Ραζής καταγόμενος από την Κεφαλλονιά και όπως πάντα έλεγε την «Κεφαλλή Ελλήνων», αγάπησε και υπηρέτησε τα Καλάβρυτα. Υπήρξε ένας εξαιρετικός γιατρός στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων και το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, ένας πολύ καλός άνθρωπος με ήθος και με μεγάλη κοινωνική και αθλητική προσφορά στην τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων, κάθε φορά υποστηρικτικός σε κάθε πολιτιστική δράση της κοινωνίας μας και σε κάθε πρωτοβουλία ανάπτυξης. Το Δ.Σ αποφάσισε να προβεί στις εξής ενέργειες :
  1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα
  2. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους της
  3. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας.
  4. Να τιμήσει τη μνήμη του με κατάθεση χρηματικού ποσού αντί στεφάνου στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο.
  5. Να αφιερώσει και να τιμήσει την μνήμη του και την προσφορά του, σε μια μελλοντική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων.
  6. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στην σελίδα του στο facebook και στον Τοπικό Τύπο.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο Η Πρόεδρος Η Γραμματέας Παπαδάτου Χρυσάνθη Η Γραμματέας Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.