Ανακοίνωση του Κέντρου παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το κέντρο παιδιού νεολαίας και άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων διοργανώνει το ''funs fights'' για πρώτη φορά ,όπου πρόκειται για ένα μίνι πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Στο πρωτάθλημα αυτό μπορούν να συμμετέχουν μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Καλαβρύτων όλων των διαμερισμάτων και ανεξαρτήτως ηλικίας.Καλούνται να σχηματίσουν ομάδες ως οπαδοί των συλλόγων που αγαπούν,Ελληνικών η ξενών.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι να απολαύσουμε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων και να προωθηθεί η κίνηση απέναντι στην απραξία της οθόνης.

Το κόστος συμμετοχής είναι μηδενικό εκτός από τον εξοπλισμό (στολές,παπούτσια).Οι αγώνες θα μεταδοθούν μέσο ίντερνετ με live streamιng και το πρόγραμμα θα οριστεί μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών.

Φτιάξτε την ομάδα σας και δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 15 Ιουνίου .Πληροφορίες Κον Ευθύμιο Τζόβολο τηλ 6947944100 και στο kalavrytanet.com

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.