Ανακατασκευή του Πανελληνίου Ηρώου Εθνικής Παλιγγενεσίας. Ένα έργο με σφραγίδα Παπαδόπουλου.

Ένα έργο, που φέρει αποκλειστικά την σφραγίδα του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου και το οποίο υπήρχε στις προεκλογικές του εξαγγελίες, είναι αυτό της ανακατασκευής του περιβάλλοντα χώρου του Πανελληνίου Ηρώου Εθνικής Παλιγγενεσίας, που βρίσκεται στο λόφο απέναντι από το ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας.

Το έργο αυτό, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων έργων στην πόλη των Καλαβρύτων, όπου η συμβολή Παπαδόπουλου για την πραγματοποίησή τους υπήρξε καταλυτική. Αυτά είναι,

  • η πρόσφατη ασφαλτόστρωση των δρόμων,
  • η αλλαγή των φωτιστικών σε κεντρικούς πυλώνες της πόλης,
  • η παρέμβαση στον "Ξυδιά"’ με την κατασκευή μικρού γεφυριού,
  • ο δρόμος από την κεντρική πλατεία έως το ξενοδοχείο "Δρυάδες".

Βεβαίως και κάποια από αυτά έγιναν με υποδείξεις τόσο του Συμβουλίου Κοινότητας Καλαβρύτων όσο και των αρμόδιων αντιδημάρχων, όμως η πολιτική βούληση για την ολοκλήρωσή τους ανήκει στον Παπαδόπουλο. 

Οι εργασίες στο Πανελλήνιο Ηρώο, ξεκίνησαν στις 3 Νοεμβρίου 2020, με την χρηματοδότηση των εργασιών και την ανάθεση του έργου, να έχει αναλάβει ο εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, ύστερα από αίτημα του ίδιου του Δημάρχου. Αναμένονται να ολοκληρωθούν στις αρχές του καλοκαιριού, ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος για την συναυλία πανελλαδικής εμβέλειας, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” και του Δήμου Καλαβρύτων για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία.

Ίσως είναι από τις λίγες φορές που ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, "έτρεξε" μόνος του ένα έργο όπως αυτός έκρινε, κλείνοντας τα αυτιά του στο γνωστό συμβουλάτορα-καθοδηγητή του Δήμου Λεωνίδα Βασιλόπουλο. Ίσως γι αυτό και ολοκληρώνεται, δίχως ο ίδιος ο Δήμαρχος να υποστεί άλλο ένα "βατερλώ" τύπου... λαβάρου στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, επέκτασης του οδοντωτού σιδηρόδρομου, γαλακτοκομικής σχολής, αεροδιαδρόμου, πλατεία της Κλειτορίας κλπ.

Β.Α. 

φωτο1

 

φωτο2

 

φωτο3

 

φωτο4

 

φωτο5

 

φωτο6

 

φωτο7

 

φωτο8

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.