Αναγνωστοπούλου, Σπαρτινός και Ριζούλης στα εγκαίνια της ΝΕΟ Αθηνών-Πατρών, Αίγιο και Χαλανδρίτσα

Παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας Σιας Αναγνωστοπούλου και των βουλευτών Αχαΐας Κώστα Σπαρτινού και Ανδρέα Ριζούλη τελέστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 2/9 τα εγκαίνια του πρώτου έτοιμου τμήματος της ΝΕΟ Αθηνών – Πατρών από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το έργο είχε τελματώσει για πολλά χρόνια έχοντας μείνει κολλημένο στο 50% με κίνδυνο να απενταχθεί και να ζητηθούν απο τις Ευρωπαϊκές αρχές όλα τα κονδύλια που είχαν δοθεί. Με συστηματική προσπάθεια και τροποποιήσεις των συμβάσεων με τις κοινοπραξίες των αναδόχων το έργο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί έγκαιρα τους επόμενους μήνες ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας.

 

Ακολούθως οι βουλευτές Σπαρτινός Κώστας και Ριζουλης Ανδρέας μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη συναντήθηκαν στην Παναιγιαλεια Συνεταιριστική Ένωση με αγρότες και παραγωγούς της περιοχής. Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από το ζήτημα της σταφίδας και τα δικαιώματα ενίσχυσης.

 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, οι βουλευτές και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παρέστησαν στα εγκαίνια της 15ης Γεωργικής έκθεσης Χαλανδρίτσας. Στα περιθώρια της εκδήλωσης συμμετείχαν επίσης σε σύσκεψη στο δημαρχείο με εκπροσώπους της Περιφέρειας ενώ επισκέφθηκαν και τα ποικίλα προϊόντα που εξέθεσαν οι ντόπιοι παραγωγοί. 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.