Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους πυλώνες υπερυψηλής τάσης ζητάει ο Γιώργος Τσενές

Με αφορμή την τεράστια έκταση, μετά και από τη δημοσίευση των δύο άρθρων του kalavrytanet με τίτλο: "ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ: Ο Ιερώνυμος τα αντισταθμιστικά, ενώ ο Θανάσης… πέρα βρέχει!" και "Δυστυχώς ανίκανη η νέα δημοτική αρχή να διαπραγματευτεί με τον ΑΔΜΗΕ…", που πήρε πανελλαδικά το θέμα των πυλώνων υπερυψηλής τάσης που διασχίζουν το δήμο μας και την αδυναμία της νέας δημοτικής αρχής του Θανάση Παπαδόπουλου να διεκδικήσει τα αντισταθμιστικά που δικαιούται ο δήμος μας,  άμεση υπήρξε η αντίδραση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Καλαβρύτων και επικεφαλή της παράταξης "ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ", κ. Γιώργου Τσενέ. Ο κ. Τσενές έστειλε χτες επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων κ. Θεοδωρο Νασιώτη, με την οποία ζητά την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε τόσο ο Δήμος Καλαβρύτων, όσο και η ιερά μονή Αγίων Θεοδώρων να διεκδικήσουν άμεσα και συντεταγμένα τα αντισταθμιστικά που δικαιούνται. Ολόκληρη η επιστολή Τσενέ έχει ως εξής:

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων κ. Θεόδωρο Νασιώτη

Κύριε Πρόεδρε,

Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τους πυλώνες υπερυψηλής τάσης στο δυτικό διάδρομο της Πελοποννήσου, αφορούν και το Δήμο μας.

Είναι ένα θέμα που έχω φέρει προς συζήτηση δύο φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποφασίστηκε ομόφωνα, να προβούμε σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, για διεκδίκηση, τουλάχιστον των αντισταθμιστικών, που δικαιούμαστε. Να υπενθυμίσω εδώ και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για σύσταση επιτροπής, προκειμένου να εξετάσει τα παραπάνω και η οποία ουδέποτε, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, συγκροτήθηκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα διάφορα δημοσιεύματα και τα οποία δεν έχουν διαψευστεί, προκύπτουν σοβαρότατα ερωτηματικά, μείζονος σημασίας για τον Δήμο μας, που απαιτούν άμεσες απαντήσεις.

Είναι δε αυτονόητο ότι θα πρέπει να τοποθετηθεί επίσημα για τα όσα γράφονται, τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιερώνυμος, όσο και η Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων. Έτσι, έστω και καθυστερημένα, να διεκδικήσουμε συντεταγμένα, αυτά που ο Δήμος Καλαβρύτων και φυσικά και η Ιερά Μονή των Αγίων Θεοδώρων, δικαιούνται.

Θεωρώ επιβεβλημένη την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τηλεδιάσκεψη, ώστε να πάρουμε σαφή θέση επί του μείζονος θέματος, υπερασπιζόμενοι τα ζωτικά συμφέροντα του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ και της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ.

Γεώργιος Τσενές

Δημ. Σύμβουλος Καλαβρύτων

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.