Άμεση αντίδραση Νασιώτη στις σοβαρές καταγγελίες του κ. Βασίλη Θεοχάρη για τις παροχές ύδρευσης στο Λεχούρι

Σοβαρές καταγγελίες ακούστηκαν από τον κ. Βασίλη Θεοχάρη στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων, κατά τη συζήτηση του 8ου θέματος "Περί του με αριθ. πρωτ. 7528/2019 αιτήματος του κ. Βασ. Θεοχάρη και των δικαιούμενων παροχών ύδρευσης για την της επιχείρησή του (Ξενώνα – ενοικιαζόμενα δωμάτια) στην Κοινότητα Λεχουρίου της Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων". Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχάρης κατήγγειλε ότι επιχειρήσεις στην περιοχή του Λεχουρίου υδρεύονται με οικιακές παροχές ύδρευσης, ενώ θα έπρεπε κανονικά να έχουν επαγγελματικές και ότι ο ίδιος στην επιχείρησή του πληρώνει στο Δήμο Καλαβρύτων από το 2010, τρεις επαγγελματικές παροχές, ενώ έχει μόνο μία. Για το λόγο αυτό ζητά να σταματήσει η χρέωση των τριών και να του επιστραφούν από το Δήμο τα χρήματα για τις παραπάνω παροχές από το 2010! Σα να μην έφτανε αυτό προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για... "λαμόγια που επιβιώνουν κάτω από την ομπρέλα του Δήμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης" Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων κ. Θεοδ. Νασιώτης, με γρήγορα ομολογουμένως αντανακλαστικά, έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να ελέγξουν τις καταγγελίες του κυρίου Θεοχάρη σε ότι έχει σχέση με τον Δήμο και να του γνωστοποιήσουν τα αποτελέσματα εντός τριών ημερών, επιφυλασσόμενος πάντως νόμιμου Νομικού δικαιώματος μετά την προσκόμιση των ζητηθέντων στοιχείων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Ακολουθεί η απάντηση Νασιώτη και οι καταγγελίες του κ. Θεοχάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Απάντηση στις καταγγελίες του κ. Βασίλη Θεοχάρη

Με αφορμή τις καταγγελίες του, κυρίου Βασίλη Θεοχάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο και την δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για "λαμόγια που επιβιώνουν κάτω από την ομπρέλα του Δήμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης", σας γνωστοποιώ ότι αμέσως μετά τη λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσα εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να ελέγξουν τις καταγγελίες του κυρίου Θεοχάρη σε ότι έχει σχέση με τον Δήμο και να μου γνωστοποιήσουν τα αποτελέσματα εντός τριών ημερών.

Μπορείτε κυρίες και κύριοι να μας κατηγορήσετε για οτιδήποτε.

Κατηγορείστε μας για επιπολαιότητα, για ανικανότητα, για αμέλεια, αλλά κατηγορίες για διασπάθιση δημόσιου χρήματος, η για κάλυψη «αρπαχτών» ή «αρπαχτικών» δεν ανέχομαι ούτε πρόκειται να ανεχτώ.

Επιφυλάσσομαι πάντως νόμιμου Νομικού δικαιώματος μετά την προσκόμιση των ζητηθέντων στοιχείων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Θεόδωρος Κ. Νασιώτης

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.