Άμεση ανταπόκριση της Σίας Αναγνωστοπούλου σε δημοσίευμα του ΚαλαβρυταΝετ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση από το γραφείο της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας κας Σίας Αναγνωστοπούλου, στο προχθεσινό δημοσίευμα του ΚαλάβρυταΝετ, με τίτλο "Κα Σία Αναγνωστοπούλου νομίζετε ότι κυβερνάτε !!" (διαβάστε εδώ), το οποίο αναφερόταν στην όχι και τόσο διαφανή, αλλά καθόλα... νομιμοφανή, λειτουργία, αιρετών και στελεχών των υπηρεσιών της Α/θμιας και της Β/θμιας εκπαίδευσης στις τοποθετήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Συγκεκριμένα χθες βράδυ επικοινώνησε μαζί μας ο κος Θωμάς Τσαλαπάτης, από το γραφείο τύπου της Αναπληρώτριας Υπουργού, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι δεν είναι αρμοδιότητα της κ. Αναγνωστοπούλου η Α/θμια και η Β/θμια εκπαίδευση, αλλά παρόλα αυτά ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να αντιμετωπιστεί.

Ομολογούμε ότι μας εξέπληξε θετικά το γεγονός της άμεσης ανταπόκρισης της Αναπληρώτριας Υπουργού κας Αναγνωστοπούλου, η οποία δείχνει το ενδιαφέρον της για τη σωστή λειτουργία των θεσμών της εκπαίδευσης και παρόλο που δεν είναι αρμοδιότητά της το θέμα στο οποίο αναφερθήκαμε, πιστεύουμε ότι θα έχουμε την παρέμβασή της στον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη ώστε να εξασφαλιστεί η αδιάβλητη λειτουργία των υπηρεσιών του Υπουργείου.

Παρόλο που το δημοσίευμά μας ήταν αρκετά "επιθετικό" προς την κα Αναγνωστοπούλου, η ίδια μας απέδειξε με την άμεση ανταποκρισή της, ότι τελικά οι πολιτικοί "δεν είναι όλοι ίδιοι", αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον πολίτη.

Το μέλλον θα δείξει... 

 

Θεόδωρος Παπαδόπουλος  

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.