Άμεσες ενέργειες της Περιφέρειας για τον καθαρισμό της Ε.Ο. «Πούντα-Καλάβρυτα»

Μετά το χθεσινό (7/8) ''κατακλυσμό' είχαμε αναφερθεί στο γεγονός ότι ο δρόμος( Πούντας-Καλαβρύτων) καθαρίστηκε και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε(εδώ).Σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μας απέστειλε σχετικό δελτίο τύπου το οποίο είναι το ακόλουθο:

Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Καλαβρύτων στις κατολισθήσεις σε σημεία της Ε.Ο. «Πούντα-Καλάβρυτα» που προκάλεσαν τα προχθεσινά έντονα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν καταπτώσεις αδρανών υλικών στο 8ο χλμ., στο 9ο χλμ. και στο 12ο χλμ. (σημεία πλησίον της Ι.Μ. Μεγάλου Σπηλαίου) με αποτέλεσμα της διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Συνεργεία του Δήμου Καλαβρύτων με τη συνδρομή μηχανημάτων της Π.Ε. Αχαΐας και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βρέθηκαν άμεσα στα σημεία και καθάρισαν τις μεγάλες ποσότητες αμμοχάλικου και λοιπών φερτών υλικών που είχαν κλείσει το δρόμο, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να αποκατασταθεί εντός 30 λεπτών.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.