Αλεξοπούλου για Πελετίδη με αφορμή την "επίθεση" στον Αμερικανό Πρέσβη

Η Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση για την  "επίθεση" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στον Αμερικανό Πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ:

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης κήρυξε ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Πάτρα τον Αμερικανό Πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ ο οποίος είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδριο για το παρόν και το μέλλον της περιοχής. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Δήμαρχος Πατρέων δεν ενδιαφέρεται για τίποτα από όλα αυτά παρά μόνο για την τήρηση της γνωστής ξύλινης κομματικής του γραμμής. Δηλαδή «Όλοι κάτι λέγανε και ο μυλωνάς το αλεύρι»! 

Δεν δικαιούται  όμως σε καμία περίπτωση ως πρώτος πολίτης της πόλης να διώχνει κανέναν και μάλιστα να υποκινεί εκδηλώσεις εναντίον του. Δεν έλαβε από τον Πατραϊκό λαό καμία τέτοια εξουσιοδότηση. Από το σπίτι του μπορεί να διώχνει όποιον θέλει. Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλόξενων Πατρινών πολιτών δεν έχει καμία σχέση με τις παρωπίδες και την πολιτική ναφθαλίνη του κ.Πελετίδη.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.