Αλεξοπούλου - Φαρμάκης: Στόχος η καταπολέμηση της ανεργίας στην Αχαΐα

Συνάντηση εργασίας, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη, πραγματοποίησε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπου συζήτησαν για πλήθος ζητημάτων που απασχολούν την Αχαΐα και αφορούν σε αναπτυξιακά έργα και δράσεις για την περιοχή.

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα μετά την κρίση της Πανδημίας, η κα. Αλεξοπούλου και ο κ. Περιφερειάρχης ανέλυσαν τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Αχαΐας ως μητροπολιτικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής, μέσα και από το υπό διαβούλευση Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Η κα Αλεξοπούλου ανέφερε πως ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση έχουν μεθοδικά προετοιμάσει το έδαφος για το μεγάλο βήμα ανάκαμψης στη μετά COVID εποχή και δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την απορρόφηση των κονδυλίων και την υλοποίηση του νέου ΕΣΠΑ.

Η Βουλευτής τόνισε, πως το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», τα Τομεακά Προγράμματα και τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα, αποτελούν συμπληρωματικά μέρη ενός ολοκληρωμένου και συνεκτικού, αναπτυξιακού σχεδίου της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η υλοποίησή του, θα αλλάξει το υπόδειγμα της Ελληνικής οικονομίας,  ώστε με εξωστρέφεια, καινοτομία και πλήθος δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων, να δημιουργηθούν πολλές, νέες θέσεις εργασίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.