Αιτήματα και καλό Πάσχα προς τον Δήμαρχο από τον σύλλογο Πευκιωτών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε και απέστειλε επιστολή προς το Δήμαρχο Καλαβρύτων με κοινοποίηση αυτής στο Δημοτικό Συμβούλιο, στον Αντιδήμαρχο, κ Λάπα Παναγιώτη καθώς και στον Πρόεδρο του χωριού μας κ. Κων/νο Τερλέγκα για να λάβουν υπόψη τους τα έργα, που πρέπει να γίνουν στο χωριό μας για την εύρυθμη λειτουργία του, και παρακαλεί να τα συμπεριλάβουν στο προγραμματισμό του Δήμου, που είναι τα παρακάτω:

 

  1. Να γίνει τσιμεντόστρωση του προαύλιου χώρου του σχολείου, για να είναι δυνατή η πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 

  1. Να γίνει επέκταση του υπάρχοντος κοιμητηρίου προς τα δυτικά, σε υπάρχον οικόπεδο, που ανήκει στο δήμο, γιατί υπάρχουν πολλοί συγχωριανοί, που θα ήθελαν σαν τελευταία κατοικία τους το κοιμητήριο του χωριού τους και δεν υπάρχει χώρος και, να γίνει προστασία του βόρειου μέρους αυτού με συρματόπλεγμα βαρέως τύπου από πτώσεις βράχων, που υπέρκεινται του χωριού και είναι επικίνδυνες και για τα σπίτια, που βρίσκονται στο επάνω μέρος του χωριού. Επίσης να γίνει ηλεκτροφωτισμός στην είσοδο του κοιμητηρίου.

 

  1. Να πραγματοποιηθεί ηλεκτροφωτισμός του δρόμου, που έγινε τσιμεντόστρωσή του τελευταία, από το σπίτι των Αγγελόπουλων μέχρι το σπίτι του Νικολάου Τερλέγκα μήκους διακοσίων περίπου μέτρων.

 

  1. Να γίνει ηλεκτροφωτισμός της πηγής του Αγίου Ανδρέα, επειδή έχουν γίνει κάποια έργα διαμόρφωσης και αξιοποίησης της πηγής από την προηγούμενη Δημοτική αρχή και υπήρχε στο πρόγραμμα και ο ηλεκτροφωτισμός της, αλλά δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί.

 

  1. Να γίνει αξιόπιστη επισκευή υδροδότησης (φλοτέρ) του άνω υδραγωγείου του χωριού για να μπορούμε να έχουμε τα οφέλη του νερού, που προέρχεται από το υδραγωγείο της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλιάς.

 

Κατανοώντας βέβαια τις οικονομικές δυσκολίες του τόπου ευελπιστούμε στην ιεράρχηση των έργων από το Δήμο με τον καλύτερο τρόπο.

Τελειώνοντας ευχόμαστε σ’ όλους Καλή Ανάσταση και μην ξεχνάτε τη συνάντηση στο χωριό, όπου θα πραγματοποιηθεί και το πανηγύρι στο σχολείο του χωριού με σουβλάκια, κρασί και μουσική για χορό την Δευτέρα του Αγίου Γεωργίου το βράδυ.

Επίσης θα παρακαλούσαμε να μεταφέρετε τις ευχές μας για Καλό Πάσχα και σ’ αυτούς που δεν ασχολούνται με τις καινούριες τεχνολογίες.

Εκ μέρους του Συλλόγου

 

Θανάσης Δημητρακόπουλος

Πρόεδρος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.