Αγιασμός στα σχολεία της Δάφνης με πολλές ελλείψεις!

Κανονικά ξεκίνησε η σχολική χρονιά και στα σχολεία της Δάφνης με τον καθιερωμένο αγιασμό. Οι μαθητές δέχτηκαν την ευλογία των ιερέων και τις ευχές του εκπαιδευτικού προσωπικού και των γονέων για καλή και δημιουργική χρονιά. Οι ελλείψεις όμως σε καθηγητές και το πρόβλημα στις μεταφορές παραμένουν τα βασικά προβλήματα της χρονιάς.
Οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Δάφνης θα μεταφέρονται με τα ΚΤΕΛ μόνο τρείς από τις πέντε μέρες της εβδομάδας ενώ τις άλλες δύο θα πρέπει να βρούν δικά τους μέσα. Θα πληρώνουν κανονικά εισητήριο και θα φτάνουν στο σχολείο στις 9:00 ενώ το κουδούνι χτυπάει στις 8:00.
Οι μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου θα μεταφέρονται με δικά τους μέσα μέχρι να δωθεί η μεταφορά τους στα Ταξί της περιοχής.
Τα παιδάκια που θα φοιτήσουν στο προνήπιο δεν έχουν δικαίωμα μεταφοράς και όπως είπε η Περιφέρεια ή θα μεταφέρονται από τους γονείς ή δεν θα πάνε προνήπιο!!

Οι καθηγητές που αντίκρισαν τα παιδιά σήμερα στο Γυμνάσιο και Λύκειο ήταν ελάχιστοι ενώ οι νηπιαγωγοί με το ένα πόδι στη Δάφνη και το άλλο στην Πάτρα, θα ξεκινήσουν κανονικά τη χρονιά αλλά σε ένα μήνα περιμένουν πάλι τη μετάθεσή τους.
Και όλα αυτά τη σχολική χρονιά 2014-2015 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!
Εμείς να ευχηθούμε το Υπουργείο και η Περιφέρεια να βρούν λύση όσο γίνεται πιο
γρήγορα ώστε να μην υποστούν τα παιδιά μας ταλαιπωρείες προηγούμενων ετών.

Καλή χρονιά!

Γεωργία Κουτσιουρή

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
11 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.