ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ: "Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες της Αχαϊας που μας στήριζαν..."

"Eυχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους πολίτες της Αχαϊας που μας στήριξαν τόσο ζεστά και τόσο εγκάρδια και σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη, κάτι που για μένα υπήρξε μεγάλο κέρδος σε πολιτικό αλλά και –κυρίως- σε ανθρώπινο επίπεδο" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αχαϊα Άγγελος Τσιγκρής.

"Δυστυχώς η απώλεια της δεύτερης έδρας της Ν.Δ. στην Αχαία δεν μου έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τους Αχαιούς στο Κοινοβούλιο και να παλέψω μέσα από αυτό για όσα θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε.

Είμαι όμως εδώ, όπως ήμουν πάντα, έτοιμος για τις μάχες της κοινωνίας, δίπλα στους Αχαιούς, συνοδοιπόρος τους στον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο κράτος, για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία.

Ελπίζω η νέα κυβέρνηση που προκύπτει από την ετυμηγορία των πολιτών να μη διαψεύσει τις ελπίδες τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους βουλευτές του νομού μας που αναλαμβάνουν το βαρύ καθήκον να μεταφέρουν τη φωνή της Αχαίας δυνατή και καθαρή όπου και όπως πρέπει..."._

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.