Άγγελος Τσιγκρής: «Oι Μεσογειακοί Αγώνες αποτελούν τη μεγάλη ευκαιρία για την ανάδειξη της Αχαΐας»

Με αφορμή τη διεξαγωγή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Η μεγαλύτερη απόδειξη για όσους ακόμη αμφιβάλλουν για τις λαμπρές δυνατότητες του τόπου μας έρχεται μέσα από τις φωτεινές και πολλά υποσχόμενες εικόνες της έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. 
 
Χαρούμενα πρόσωπα, ενθουσιασμός και ενότητα, σύνθεση και αισιοδοξία. Η παρακαταθήκη των αγώνων για την Πάτρα και την Αχαϊα θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για το μέλλον που οραματιζόμαστε όσοι αγαπάμε και αγωνιούμε για τον τόπο μας. 
 
Αποδεικνύεται στην πράξη ότι χαμένη μάχη είναι εκείνη που δεν δίνεται. 
 
Όλα τα προβλήματα μπορούν να ξεπερασθούν όταν υπάρχει καλή διάθεση, μέθοδος, ακριβές χρονοδιάγραμμα, υψηλή κατάρτιση και πίστη στο τελικό αποτέλεσμα. 
 
Να μην αφήσουμε λοιπόν την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη και να θυμόμαστε ότι κάθε καλή αρχή για να έχει συνέχεια θα πρέπει και η εξέλιξη να βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση. 
 
Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάμε ότι εχθρός κάθε καλής προσπάθειας είναι μια καλύτερη. 
 
Η ανάδειξη της Πάτρας και ολόκληρου του νομού μας είναι ένα καθημερινό στοίχημα και οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες αποτελούν τη μεγάλη ευκαιρία. 
 
Θα κερδίσουμε αυτό το στοίχημα ενωμένοι. 
 
Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!”

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.