Αφιερωμένο στο Βασίλη Κουτρουλάκη

Σε άθλια κατάσταση, εξακολουθεί να παραμένει ο ποδηλατόδρομος της Κλειτορίας ΚΑΙ με τη δημοτική αρχή Παπαδόπουλου.

 

Τον Απρίλιο του 2019, προεκλογική περίοδο γαρ, ο τότε υποψήφιος με το συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για το ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ του Θανάση Παπαδόπουλου και νυν δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κουτρουλάκης έγραφε:

Δυστυχώς σήμερα θα σας στεναχωρήσω… Θα αρχίσω να μιλάω για προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας στην Κλειτορία Καλαβρύτων… Που η υπάρχουσα δημοτική αρχή δεν έχει ασχοληθεί εδώ και πολλά χρόνια και που δεν μπορεί να μας πει ότι δεν τα ξέρει!

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ.

Ένα έργο που κόστισε πολλά χρήματα!!! Ένα έργο όμως που δεν συντηρήθηκε ποτέ!! Ένα έργο που είναι εδώ και χρόνια ακατάλληλο προς χρήση και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών και μεγάλων που θα ήθελαν να κάνουν ποδήλατο αλλά και να περπατήσουν δίπλα στον Αροάνιο ποταμό σε μια υπέροχη διαδρομή που ξεκινάει από την Παναγιά του δ.δ.Κλειτοριας και καταλήγει στην λεγόμενη Κλεισούρα που ανήκει στο δ.δ. Πλανητέρο. Εκατοντάδες μαθητές που φιλοξενούνται από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας κάνουν χρήση αυτού του έργου;;;; Τα παιδιά μας και εμείς μπορούμε να κάνουμε ποδήλατο εκεί;;; Τουρίστες που επισκέπτονται τον τόπο μας και μένουν στα ξενοδοχεία της περιοχής μπορούν να κάνουν αυτήν την υπέροχη διαδρομή;;;

Ένας από τους λόγους που δεν στηρίζω την υπάρχουσα δημοτική αρχή είναι ΚΑΙ αυτός… μέρα με τη μέρα θα μαθαίνετε και άλλους! Γιατί πλέον όλοι δεν θα πρέπει να κοιτάζουν μόνο τη βιτρίνα άλλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, οι συνδημότες μας και τα παιδιά μας!

πηγή: kalavrytapress.gr (ημ/νια δημοσίευσης 13 Απριλίου 2019)

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που συνόδευαν τότε την δημοσίευση:

ποδηλατόδρομος

Σήμερα, 22 Μαΐου 2021, 2 χρόνια μετά, σαν να μην πέρασε μια μέρα!!! Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που βρήκαμε στο διαδίκτυο και τις δημοσιεύουμε στο τέλος, η κατάσταση παραμένει ακριβώς ίδια!

 

p4p11

 

p5p9

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.