Αχρείαστοι να είναι.... και μπράβο τους !!!!

Αχρείαστοι να'ναι με την καλή έννοια φυσικά, γιατί αυτές οι λύσεις πρέπει να δίνονται έκγαιρα από την πολιτεία. Σε κάθε περίπτωση όμως επειδή η πατρίδα μας σίγουρα έχει πολύ ανηφόρα ακόμα θα μας είναι σύντομα και πάλι χρήσιμοι.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε, με μεγάλη καθυστέρηση, την έναρξη υποβολής αιτήσεων των εκπαιδευτικών, για την ενισχυτική διδασκαλία των ειδικοτήτων φιλολόγων, μαθηματικών, φυσικών και χημικών, προκειμένου να ξεκινήσει η ενισχυτική διδασκαλία στα Γυμνάσια της χώρας μας.

Ωστόσο, με πρωτοβουλία του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών, κ. Νικολάου Μαγκαφά, είχε ξεκινήσει, εθελοντικά, η ενισχυτική διδασκαλία στο Γυμνάσιο Καλαβρύτων, στα μαθήματα της Αρχαίας και Νέας Ελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών.

Τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων, κάλυπταν, η φιλόλογος Κωνσταντίνα Δεσποτοπούλου (καθηγήτρια του Γυμνασίου Καλαβρύτων) και η φιλόλογος, Ρούλα Αλεξοπούλου (συνταξιούχος φιλόλογος), ενώ των μαθηματικών, ο Νικόλαος Μαγκαφάς (Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, μαθηματικός και πρώην Γυμνασιάρχης), ο Θεοδόσης Παναγόπουλος (μαθηματικός και πρώην Γυμνασιάρχης) και ο Αθανάσιος Μαγκαφάς (μαθηματικός).

Η επίσημη έναρξη όμως των μαθημάτων της ενισχυτικής διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας, μας υποχρεώνει να διακόψουμε την αντίστοιχη δράση του Δήμου μας, ωστόσο οι προαναφερόμενοι εκπαιδευτικοί δηλώνουν ότι, έστω και άτυπα, θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.