Α.Ο Σκεπαστού – Η προσπάθεια συνεχίζεται, όπως πάντα !

Παρά την κακή βαθμολογική θέση και την ήδη μια αλλαγή προπονητή ο Α.Ο Σκεπαστού δείχνει ότι είναι μια εφτάψυχη ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Η εκάστοτε διοίκηση της ομάδας του χωριού ανέκαθεν προσπαθούσε να εξαντλεί όλα τα περιθώρια για την αθλητική της παρουσία στην περιοχή.

Μπορεί να υπάρχουν αντιρρήσεις για συγκεκριμένα γεγονότα, όμως είναι επίσης σαφές ότι ένα από τα μηνύματα του αθλητισμού, που είναι η διαρκής επιμονή για τον στόχο, από αυτό το σωματείο γίνεται διαχρονικά πράξη.

Σε αυτή τη χρονική στιγμή η κίνηση που έγινε και ανακοινώθηκε από την διοίκηση είναι η συνεργασία με ένα πρόσωπο που μπορεί με διπλό ρόλο, παίχτη και προπονητή να βοηθήσει την ομάδα.

Πρόκειται για τον 36χρονο Σπύρο Γραμμένο που είναι ο τρίτος κατά σειρά τεχνικός της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας, μετά από τον Ανδρέα Μπάλιο και τον Ανδρέα Βασιλακόπουλο.

Καλή συνέχεια για την ομάδα και καλή επιτυχία στον κ. Σπύρο Γραμμένο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.