Α.Ε.Καλαβρύτων. Μεταγραφή με σκοπό να δεθεί η άμυνα

Αμυντικό που έχει περάσει από δύσκολα πρωταθλήματα απέκτησε η Α.Ε.Καλαβρύτων. Πρόκειται για τον Ευθύμιο Λιόση που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες της Γ' και Δ' Εθνικής. Έχει περάσει από Αχαρναϊκό,  Αστέρα Ναυπάκτου, Πατραϊκό, ΠΑΟ Βάρδας,  Αχαϊκή, Σπάρτη,  Πόρο, Τριταιϊκό, Αστραπή Ψαροφαίου. Η μεγάλη εμπειρία του παίκτη χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια από μικρότερες κατηγορίες, αυτές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η συμβολή των ποδοσφαιριστών τέτοιας μορφής δίνει συνήθως σοβαρές και αξιόπιστες λύσεις στις ερασιτεχνικές ομάδες.

Η θέση του αμυντικού και του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και κρίνονται με αυστηρότητα λόγο του κινδύνου που μπορεί να δημιουργήσουν ''άτυχες '' στιγμές τους. Μακάρι όλες οι μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα των Καλαβρύτων να αποδώσουν τα μέγιστα στην διάρκεια του πρωταθλήματος και μακάρι τα νέα αποκτήματα να ενσωματωθούν ψυχικά με την  ορεινή ομάδα, όπως συνέβη με τους Αλευρίτη και Παπαγεωργίου. Μακάρι να παίξουν και αυτοί για την φανέλα της ομάδας των Καλαβρύτων !

Από την πλευρά της διοίκησης πάντα υπάρχει ένα ρίσκο σχετικά με τις επιλογές σε ότι αφορά τις ικανότητες αλλά κυρίως το ήθος των νεοεισερχομένων στο σύνολο μας ΟΜΑΔΑΣ. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι όλα σωστά !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.