Η Α.Ε.Καλαβρύτων χωρίς αντίπαλο βλέπει σύντομα κορυφή

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις(χθεσινό άρθρο μας) και η σωστή προετοιμασία και η διαχείριση του έμψυχου υλικού έχουν φέρει την ομάδα των Καλαβρύτων σε ένα επίπεδο που στον δεύτερο γύρο μοιάζει να μην έχει αντίπαλο.

Το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα η καλή φυσική κατάσταση,το βάθος του πάγκου  ο προπονητής και η επιθυμία για την κορυφή, είναι τα στοιχεία που από εδώ και στο εξής η ομάδα θα αποδίδει τα μέγιστα.

Στο σημερινό αγώνα απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα, την Ζήρια ,έφτασε στα πέντε τέρματα χωρίς να δεχθεί καθόλου πίεση.

Μερικά λάθη της άμυνας στην αρχή, διορθώθηκαν γρήγορα και η ασφυκτική πίεση της επίθεσης αλλά κυρίως του κέντρου αφαίρεσαν δουλειά από την άμυνα.

Η αλληλοκάλυψη λειτούργησε σε μεγάλο βαθμό και θύμισε την Εθνική το  2004. Η πίστη των ποδοσφαιριστών στον εαυτό τους και το πάθος τους οδήγησαν στην ευρεία νίκη.

Κορυφαίος του γηπέδου ο Β. Θανόπουλος που έκανε άριστα την δουλειά του. Απο εκεί και πέρα, Περτσουκλής με πολλές μάχες στο κέντρο, Χ. Αλεξόπουλος και Τζόβολος με σταθερό το πάθος τους και σήμερα, Παπαγεωργίου και Αναγνωστόπουλος όπως πάντα απέδωσαν πολύ καλά, Φ. Μπαχάς με θετική παρουσία στο χρόνο που χρησιμοποιήθηκε Δ.Παπαδόπουλος και Γκεράρντ με πολύ τρέξιμο στο κέντρο και ο Παπαδημητρόπουλος αν και δεν δέχθηκε πίεση, η κινησή του στο όριο της περιοχής ήταν χρήσιμη σε κάποιες φάσεις.

Ο νεοαποκτηθείς Σταθόπουλος σε 39΄ έδειξε καθαρά ότι είναι μια κατηγορία πάνω και θα αποτελέσει καταλύτη για την συνέχεια

ΤΕΛΙΚΟ ΑΕΚ -ΖΗΡΙΑ ΤΑΔ 93: 5-0 Τα γκολ 12′ Αλεξόπουλος, 23′ Ντιούφ, 52′ Σταθόπουλος, 67′ Νασιώτης, 86 πεν. Αναγνωστόπουλος)

Για τα Καλάβρυτα έπαιξαν : Κ.Παπαδημητρόπουλος, Β.Θανόπουλος, Παπαγεωργίου, Χ.Αλεξόπουλος, Ε. Τζόβολος, Δ.Παπαδόπουλος, Γκεράρντ (71′ Μπαχάς), Μπερτσουκλής (63′ Νασιώτης), Ντιούφ, Βραχνιώτης (51′ Σταθόπουλος), Αναγνωστόπουλος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.