Α.Ε.Καλαβρύτων – Άνω Καστρίτσι : 2-2....Η Ε.Π.Σ.Αχαίας ακούει ;;;

Στις επιθυμίες ή στην ανικανότητα της διαιτησίας του Βασίλη Λάμπρου παγιδεύτηκε σήμερα η Α.Ε.Καλαβρύτων.Ο αξιολογημένος κατά τα άλλα διαιτητής του σημερινού αγώνα, φρόντισε να βγάλει από τα ρούχα τους τους φιλάθλους των Καλαβρύτων που βρέθηκαν σήμερα στο Δ. Στάδιο.Τέτοιες διαιτησίες είναι ικανές να γκρεμίσουν μονομιάς  την υγιεί προσπάθεια  διοίκησης και αθλητών, ενός από τα πιο φιλικά σωματεία της Αχαΐας.Μάλλον η 13η του Δεκέμβρη δεν είναι για τα Καλάβρυτα !!!!!!!!!!

Λειτουργώντας με πανικό που ο ίδιος δημιούργησε, προσπάθησε να κρατήσει σε έλεγχο έναν αγώνα χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη απειλή από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Διαιτητικές φοβίες τον ανάγκασαν να κάνει χρήση πολλών κίτρινων καρτών και να χρεώσει με την εσχάτη των ποινών την ομάδα των Καλαβρύτων σε μια απολύτως αθλητική φάση, ενώ προηγουμένως δίστασε ίσως, να έχει δείξει κόκκινη Κάρτα σε ποδοσφαιριστή των Καλαβρύτων μετά από συνεννόηση με τον επόπτη του. Πολλά λάθη σε έναν αγώνα της αναβαθμισμένης όντως Γ κατηγορίας ανάμεσα σε δυο ομάδες που δείχνουν ότι θα πρωταγωνιστήσουν.

Η Ε.Π.Σ.Αχαίας πρέπει να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη σοβαρότητα τέτοιους αγώνες και να ορίζει ικανούς διαιτητές, διότι εσκεμμένα ή όχι το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε σε βάρος της ΑΕΚ.

Η ομάδα των Καλαβρύτων θα έπρεπε να βρίσκεται τους 31 βαθμούς και να έχει ήδη ξεφύγει αρκετά από τους ΖΗΡΙΑ και ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ

Αγωνιστικά τώρα μετά τον αιφνιδιασμό που δέχθηκε η τοπική ομάδα στο 9' συνήλθε γρήγορα και στο 16΄ο Κανελλόπουλος έφερε το ματς στα ίσια ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο πριν την εκπνοή του Α΄ημιχρόνου έβαλε την ομάδα του στην θέση του οδηγού.

Σε αυτή την εξέλιξη αντίρρηση είχε ο κ. Λάμπρου και με μια παράβαση που είδε μόνο αυτός και ανέχθηκε ο επόπτης του καταλόγισε πέναλτι και ο Π. Σπυρόπουλος ισοφάρισε για το Καστρίτσι .Αρκετά καλή απόδοση από όλη την ομάδα των Καλαβρύτων και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά.

ΤΕΛΙΚΟ : Καλάβρυτα-Ανω Καστρίτσι: 2-2 (17′, 44′ Κανελλόπουλος ) (8′ , 65′ πεν. Π. Σπυρόπουλος)

Τα Καλάβρυτα έπαιξαν με τους: Παπαδημητρόπουλος, Δ. Τζόβολος, Ε. Τζόβολος, Αλεξόπουλος, Καλδίρης (39′ Παπαγεωργίου), Μπερτσουκλής (69′ Παπαθανασίου), Γκεράρντ (75′ Κακκαβάς), Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Θανόπουλος.

Το video του αγώνα είναι σε επεξεργασία και θα δημοσιευθεί αργότερα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.