Α.Ε.Κ:Προτεραιότητα οι Ακαδημίες με δοκιμασμένο προπονητή!

Πολλά παιδιά που σήμερα αγωνίζονται στην μεγάλη ομάδα έχουν περάσει απο τα ''χέρια'' του προπονητή των Ακαδημιών που επέλεξε το συμβούλιο της Α.Ε.Άρχισε και συνεχίζεται σε πολύ καλό κλίμα, η προετοιμασία της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων (ΑΕΚ), για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της Ακαδημίας
Σημαντικό είναι να αθλούνται οι νέοι μας, με πίστη στα ιδεώδη του 'αγνού' αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.
Όπως είναι γνωστό, με την αναπροσαρμογή των τοπικών κατηγοριών, όλες οι κατηγορίες θα είναι όχι μόνο απαιτητικές, αλλά και πολύ δύσκολες.
Την ακαδημία ποδοσφαίρου, φέτος ανέλαβε ο πολύ γνωστός και ικανός προπονητής Παναγιώτης Σκάρπας, ο οποίος και στο παρελθόν είχε βοηθήσει όλα τα τμήματα της ΑΕΚ, από διάφορες θέσεις. Επίσης, στο παρελθόν, είχε αξιόλογη θητεία σαν προπονητής και στο εξωτερικό.
Σε σχετική συζήτηση με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Νικόλα Ραζή, παρέθεσε διάφορες σκέψεις του, που τις μεταφέρουμε παρακάτω:
“Ο αθλητισμός είναι και πολιτισμός. Προσωπικά λυπόμουν που τον τελευταίο καιρό δεν έβλεπα στο Δημοτικό Γήπεδο Καλαβρύτων νέα παιδιά να αθλούνται. Πιστεύω ότι στην περιοχή μας υπάρχουν πολλοί νέοι που τους αρέσει το ποδόσφαιρο και από αυτούς, πολλά ταλέντα -με την κατάλληλη προεργασία- μπορούν να ξεπεταχτούν. Αξίζει τον κόπο (και θα το προσπαθήσουμε) να ξεκινήσουμε από την ηλικία των 10 ετών. Είμαι πολύ αισιόδοξος, γιατί με σωστή δουλειά, πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα.”
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.