210,000€ για αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολικών μονάδων του Δήμου Καλαβρύτων.

Ο Δήμος Καλαβρύτων ενημερώνει τους δημότες του Δήμου, για την έγκριση, προμήθειας ύψους 210,000€ πλέον ΦΠΑ, που αφορά στην Προμήθεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου Καλαβρύτων (Υπολογιστές, διαδραστικοί πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, φορητοί υπολογιστές, βιντεοπροβολείς) η οποία υποβλήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαβρύτων, έπειτα από εισήγηση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής με την ανάληψη των καθηκόντων της.

Ευχαριστούμε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαβρύτων για την συνεργασία τους, την ειδική διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας και τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη για την ευαισθησία την οποία επέδειξε.

Η πρόταση αυτή αποτελεί μια από τις ενέργειες που έχει ήδη αναλάβει η σχολική επιτροπή, με στόχο την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολικών μονάδων του Δήμου Καλαβρύτων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.