2,3 εκ Ευρώ από την Π.Δ.Ελλάδας για έργα συντήρησης στον Δήμο Καλαβρύτων

 Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την προσπάθεια που γίνεται ώστε να συντηρηθούν δρόμοι που παρουσιάζουν πολλά προβλήματα και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, με στόχο, να αρθεί η επικινδυνότητα για τους πολίτες που χρησιμοποιούν το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

 Κατά τη 17η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Αξιοποίησης Περιουσίας Χαράλαμπο Αριστειδόπουλο, εγκρίθηκαν δημοπρατήσεις για σημαντικά έργα, συνολικού ύψους περίπου 3,6 εκατομμυρίων ευρώ.

 Για την Π.Ε. Αχαΐας δόθηκε το «πράσινο φως» στις εισηγήσεις που έγιναν από τον Αντιπεριφερειάρχη Γρ. Αλεξόπουλο, για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τη «Σήμανση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο Ε.Ο. δίκτυο Π.Ε. Αχαΐας», προϋπολογισμού 310.000 ευρώ, για τη δημοπρασία του έργου «Συντήρηση οδού Μαμουσιά-Δουμενά- Άνω Ζαχλωρού έως τη διασταύρωση με την οδό Πούντα Καλάβρυτα ετών 2015-2016» προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, καθώς και για το έργο «Συντήρηση οδού Πούντα Καλάβρυτα ετών 2015-2016», προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ.

 «Όλα αυτά τα έργα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμβάλλουν αποφασιστικά στην άρση επικινδυνότητας για όσους κυκλοφορούν στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυό μας. Προσπαθούμε με ελάχιστους πόρους να τα καταφέρουμε, όμως εστιάζουμε προς αυτή την κατεύθυνση, στην ενίσχυση, δηλαδή της οδικής ασφάλειας», υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αριστειδόπουλος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.