1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - Μήνυμα Ανδρέα Λοβέρδου (Video)

Σήμερα, για πρώτη φορά καθιερώσαμε την Πανελλήνια μέρα Σχολικού Αθλητισμού. Όλα τα σχολεία θα έχουν αθλητικές δραστηριότητες. Θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου, του Σχολείου δηλαδή, που κάνει πολίτες, όχι μόνο καλούς μαθητές. Το μήνυμα είναι ότι χρειάζονται και άλλα πράγματα, πέρα από τη γνώση και τις πληροφορίες,  όπως είναι η άθληση, η καλή διατροφή, που προστατεύουν την υγεία των παιδιών και την αυτοεκτίμησή τους, όπως είναι η μάχη που πρέπει να δοθεί κατά του ρατσισμού, υπέρ της διαφορετικότητας, όλοι διαφορετικοί αλλά και όλοι ίσοι, και η ενημέρωση των παιδιών για θέματα μολυσματικών ασθενειών, για θέματα σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων και για άλλα τέτοια θέματα. 
 
Πιστεύουμε ότι σήμερα με την καθιέρωση αυτής της μέρας του Σχολικού Αθλητισμού, ένα μήνυμα πιο έντονο θα περάσει στα παιδιά. 
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.