18ο Τουρνουά Μπάσκετ Δ.Ε. Αροανίας 12,13 και 14 Αυγούστου 2016

Το 18ο τουρνουά μπάσκετ της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας Καλαβρύτων, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Καλοκαιριού, αφού για 18 συνεχή χρόνια διοργανώνεται με επιτυχία από τους πολιτιστικούς συλλόγους,  θα πραγματοποιηθεί στις 12-13-14 Αυγούστου 2016, πρωϊ παιδικό – απόγευμα αντρικό στα γήπεδα Λεχουρίου και Σειρών. Το τουρνουά θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του κέντρου νεολαίας και άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων και την συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων των ομάδων που συμμετέχουν. Οι ομάδες που συμμετέχουν μέχρι σήμερα είναι Αγραμπέλων, Λεχουρίου, Λιβαρτζίου, Καλαβρύτων, Σοποτού , Παγκρατίου και Σειρών.

Στις 14 Αυγούστου με την απονομή των κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες, στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου Σειρών, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Δημοτικής ενότητας Αροανίας, Αγραμπελιωτών, Αγριδιωτών, Λεχουριτών, Λιβαρζινών, Σειραίων και Σοποτινών, θα απονείμουν τιμητική πλακέτα στον Δρ Νίκο Ραζή για την πολυετή, Ιατρική, Κοινωνική, και πολιτιστική προσφορά του στην περιοχή μας.

Για τυχόν πληροφορίες ή άλλες συμμετοχές μπορείτε  να επικοινωνείτε με τους Κώστα Θεοχάρη τηλ. 6983515007, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο 6977209853 και Δήμητρα Κωνσταντινίδη 6977024175. 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.