12μελής Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Καλαβρύτων

Το δημοτικό συμβούλιο με τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του μπορεί να συγκροτεί επιτροπές για την επεξεργασία και εισήγηση θεμάτων της αρμοδιότητάς του. Ειδικότερα στους τουριστικούς δήμους συγκροτείται επιτροπή για την επεξεργασία και εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο θεμάτων τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου.Έτσι με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και με ψήφους 21 υπέρ και 2 κατά ορίστηκε η επιτροπή όπως προτάθηκε από τον Δήμαρχο κ.Λαζουρά 

Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Καλαβρύτων, αποτελείται από τους κ.κ.:

1) Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Nικόλαο Μαγκαφά, ως μέλος και Πρόεδρο της Επιτροπής.

2) Την Δημοτική Σύμβουλο κα. Ευτυχία Παπαναγιώτου, ως μέλος της Επιτροπής.

3) Την Δημοτική Σύμβουλο κα. Στέλλα Πανουτσακοπούλου, ως μέλος της Επιτροπής.

4) Τον εκπρόσωπο του Φορέα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Καλαβρύτων – Σπήλαια Λιμνών Καστριών ΔΗ.Κ.Ε.Κ. – Σπήλαια Λιμνών Καστριών) κ. Αθανάσιο Ζησιμόπουλο, Δ/ντή της Επιχείρησης, ως μέλος της Επιτροπής.

5) Τον εκπρόσωπο του Φορέα του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ), κ. Βασίλειο Ζησιμόπουλο, Δ/ντή του ΚΕΔΙΚ, ως μέλος της Επιτροπής.

6) Τον εκπρόσωπο του Φορέα Διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού (Φ.Δ.Χ.Β.), κ. Γρηγόριο Ιατρού, Πρόεδρο του Δ.Σ του Φ.Δ.Χ.Β., ως μέλος της Επιτροπής.

7) Την εκπρόσωπο του Φορέα της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α, κα. Ηρώ Τσιμπρή Δ/ντρια της εταιρείας, ως μέλος της Επιτροπής.

8) Τον εκπρόσωπο του Φορέα της ΄Ενωσης Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων (ΕΞΤΚΑ), κ. Κων/νο Δαφαλιά Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΞΤΚΑ, ως μέλος της Επιτροπής.

9) Τον εκπρόσωπο του Φορέα του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων (πρώην ΕΑΣ), κ. Παύλο Σατολιά, Πρόεδρο του Δ.Σ. του (ΑΓΣΚ), ως μέλος της Επιτροπής.

10) Τον εκπρόσωπο του φορέα της Ανωνύμου Εταιρείας Ο.Τ.Α «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Α.Ε», Λεωνίδα Σπυρόπουλο , ως μέλος της Επιτροπής.

11) Τον κ. Νικόλαο Βιγκόπουλο, επιχειρηματία Καλαβρύτων, ως μέλος της Επιτροπής.

12) Τον κ. Γεώργιο Τσαπάρα, επιχειρηματία Καλαβρύτων, ως μέλος της Επιτροπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι κ. Νικόλαος Βιγκόπουλος και Γεώργιος Τσαπάρας,ήταν πρόταση του κυρίου Κατσικόπουλου

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο πολυπληθές όργανο που έχει πολύ μεγάλο έργο, από το οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η επιβίωση πολλών ή μάλλον σχεδόν όλων των επιχειρήσεων της περιοχής

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.