120 χρόνια του Οδοντωτού. Δωρεάν η μετακίνηση των μαθητών των Λυκείων Καλαβρύτων και Διακοπτού στις 10 Μαρτίου.

Με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Φίλλιπο Τσαλίδη και το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Νίκο Τσαμπαρλή, συναντήθηκε, σήμερα 4 Μαρτίου, το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, στα γραφεία της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Αθήνα.

Σκοπός της συνάντησης αυτής, ήταν η διαμόρφωση του προγράμματος των εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι Δήμοι Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με τη συνδρομή και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, για τα 120 χρόνια λειτουργίας του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου. Οι εκδηλώσεις, θα ανακοινωθούν με αναλυτικό πρόγραμμα, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, από τους Δημάρχους Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, στο Διακοπτό.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, παρέδωσε στους επικεφαλής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σχέδιο του προγράμματος των εκδηλώσεων, που συντάχθηκε σε κοινή σύσκεψη, με το Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλο, για την οριστική του διαμόρφωση.

Κατά την συνάντηση αυτή, ανακοινώθηκε στο Δήμαρχο Καλαβρύτων ότι, η πρότασή του για τη δωρεάν μετακίνηση στην 120η επέτειο της λειτουργίας του Οδοντωτού, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, των μαθητών του Λυκείου Καλαβρύτων με τον Οδοντωτό, από τα Καλάβρυτα στο Διακοπτό και αντίστοιχα των μαθητών του Λυκείου Διακοπτού, από το Διακοπτό στα Καλάβρυτα, έγινε αποδεκτή ως μια συμβολική και μοναδική κίνηση κατά τη σημαντική, για τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο, ημέρα αυτή.

Επίσης, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., αποδέχθηκαν και το άλλο αίτημα του Δημάρχου Καλαβρύτων, για τη στήριξη των εκδηλώσεων που θα γίνουν το Μάιο, με χορηγία ποσού 5.000 ευρώ, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τέλος, μεταξύ των επικεφαλής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Δημάρχου Καλαβρύτων, συζητήθηκε και η πρόταση, στις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν από τους Δήμους Καλαβρύτων και Αιγιαλείας το Μάιο, να παρευρεθεί και ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρντζης.


 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.