Όλοι μαζί μπορούμε και Ντόϋτσε Βέλλε: Τρόφιμα και είδη υγιεινής, μακράς διάρκειας στο Δήμο Καλαβρύτων.

Στο Δήμο Καλαβρύτων, παραδόθηκαν, από το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», την Παρασκευή, 12 Απριλίου, τρόφιμα και είδη υγιεινής, μακράς διάρκειας, τα οποία αγοράστηκαν, με το ποσό των 4.917,00 €, που συγκεντρώθηκε από τις συναυλίες της Ντόϋτσε Βέλλε, τον Ιανουάριο, στη Βόννη, στην Κολωνία και στο Βερολίνο, για την προβολή και ανάδειξη του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και μέσα στη Γερμανία.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, κατά την παραλαβή των ειδών αυτών, δήλωσε: «Ευχαριστούμε, την πρωτοβουλία ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και τον κ. Γιάννη Σπανολιό, για την κοινωνική, αυτή, προσφορά τους, προς τον ορεινό Δήμο μας, καθώς και τη Χορωδία της Ντόϋτσε Βέλλε και τη δημοσιογράφο, Ειρήνη Αναστασοπούλου, για τη δική τους κίνηση να διοργανωθούν και να διεξαχθούν οι τρείς συναυλίες, στη Βόννη, την Κολωνία και το Βερολίνο, με τις οποίες, προβλήθηκε και αναδείχθηκε το Ολοκαύτωμα της Πόλης μας και μέσα στη Γερμανία.

Από τα πράγματα, επιβεβαιώνεται, ότι, η συναυλία και η συζήτηση, που διοργανώσαμε στα Καλάβρυτα, στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, με τη χορωδία της Ντόϋτσε Βέλλε, και τη γνωριμία που είχαν οι δημοσιογράφοι- μουσικοί της με την πόλη μας, το Δημοτικό μας Μουσείο και τα γεγονότα του Ολοκαυτώματος, απέφεραν θετικά και επωφελή αποτελέσματα και για το Ολοκαύτωμα, που προβλήθηκε σε τρείς μεγάλες Γερμανικές πόλεις και για τη στήριξη των πολιτών του Δήμου μας, που έχουν ανάγκες.

Τα τρόφιμα και τα είδη υγιεινής, αυτά, θα διανεμηθούν σε κατοίκους του Δήμου μας, που τα έχουν ανάγκη».

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.