Χωρίς την υπόθεση του αξονικού τομογράφου η λίστα θεμάτων του ερχόμενου Δ.Σ Καλαβρύτων

Χωρίς να περιλαμβάνεται στα θέματα, το φλέγον ζήτημα του τρόπου με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η  αγορά και διάθεση στο νοσοκομείο Καλαβρύτων αξονικού τομογράφου,  θα συνεδριασει το δημοτικό συμβούλιο. Οι όποιες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν για το θέμα αυτό στο προηγούμενο Δ.Σ θα πρέπει να γίνει σοβαρή προσπάθεια από όλους να ξεπεραστούν. ΌΠΟΙΟς ΕΠΙΘΥΜΕΊ ΓΙΑ ΔΙΚΟΎΣ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΒΉΞΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ, εντός ή εκτός συμβουλίου,  ας το δηλώσει ανοικτά. Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα έχει στερήσει πολλά από τους πολίτες της χώρας, υπάρχουν όμως και τρανταχτά παραδείγματα που δείχνουν ότι αν το επιθυμούν όλοι, όλα μπορούν να προσπεραστούν. Από τις εκτιμήσεις μας ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς δεν είναι αρνητικός και φυσικά ούτε ο πρόεδρος του Δ.Σ κ Κοντογιάννης στον οποίο ανήκει και η αρχική πρόταση.

ΣΧΕΤΙΚΌ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 2α του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 17.00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί έγκρισης της Εισηγητικής ΄Εκθεσης Δ΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου, οικον. έτους 2017.
2. Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης – τροποποίησης του προϋπολογισμού και αντίστοιχα του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2018.

3. Περί επαναπροσδιορισμού των μορίων των σχολικών μονάδων της Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων, όπως ισχύουν για τις σχολικές μονάδες των Δ.Ε. Παΐων και Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων από το Υπουργείο Παιδείας, σχετικά με την πλήρωση των θέσεων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών αντίστοιχα.

4. Περί του με Αρ. Πρωτ.: οικ.12768/23/12-01-2018 εγγράφου του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, με θέμα: Τουριστική Προβολή Π.Δ.Ε. σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού κατά το Α΄ Εξάμηνο 2018, (Βερολίνο 7-11/03/2018 και Μόσχα 13-15/03/2018) και συμμετοχής του Δήμου, σ’ αυτές.

5. Περί λύσης της Αστικής Μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ» της οποίας είναι μέλος και ο Δήμος Καλαβρύτων και έγκρισης καταβολής και ψήφισης πίστωσης ποσού 150,00 € που αναλογεί στο Δήμο Καλαβρύτων για την καταβολή του κόστους διαγραφής οριστικά της ως άνω εταιρείας από τα Μητρώα της Εφορίας Πατρών.

6. Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Εσωτερική Οδοποιία Τ.Κ. Καμενιάνων».

7. Περί έγκρισης Γνώμης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, για παράταση κατασκευής του έργου: «Διαμόρφωση κτιρίου Διοικητηρίου για στέγαση Δημαρχείου Καλαβρύτων».

8. Περί Γνωμοδότησης για τον καθορισμό οριογραμμών τμήματος του Χειμάρρου –Στένωμα στην περιοχή εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Τ.Κ. Δάφνης Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

9. Περί έγκρισης και υποβολής τεκμηριωμένων αιτημάτων προς τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας (ΠΟΥ) του Δήμου, για την ανάληψη υποχρεώσεων και πραγματοποίησης δαπανών για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. (Δαπάνες για την διεξαγωγή του πανελληνίου Πρωταθλήματος Snow Volley Ανδρών – Γυναικών 2018, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018 με συνδιοργανωτές, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Δήμο Καλαβρύτων Απόφαση Δ.Σ. 1/12-1-2018).

10. Περί έγκρισης και υπογραφής των συνταχθέντων, από τον προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας, σχεδίων απόφασης ανάληψης υποχρεώσεων, για την πραγματοποίηση των δαπανών του Δήμου για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο (Δαπάνες για την διεξαγωγή του πανελληνίου Πρωταθλήματος Snow Volley Ανδρών – Γυναικών 2018, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018 με συνδιοργανωτές, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Δήμο Καλαβρύτων Απόφαση Δ.Σ. 1/12-1-2018), και άλλες)».

11. Περί επιστροφής αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

12. Περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων από τέλη νεκροταφείων Δ.Ε. Kλειτορίας.

13. Περί διαγραφής χρεών Δ.Ε. Kλειτορίας.

14. Περί διαγραφής χρεών Δ.Ε. Αροανίας.

15. Περί αίτησης του κ. Βασιλείου Τζελέπη του Γεωργίου για διαγραφή των προσαυξήσεων επί των βεβαιωμένων τελών ύδρευσής του στην Τ.Κ. Μανεσίου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.