Χωρίς ΚΑΜΙΑ συμμετοχή της Περιφέρειας ή του Δήμου Καλαβρύτων καθαρίστηκαν τελικά οι πηγές του Λάδωνα

Χωρίς καμία συμμετοχή του Δήμου Καλαβρύτων ή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που είναι οι αρμόδιοι, καθαρίστηκαν τελικά, σύμφωνα με το έγγραφο - ευχαριστήριο που μας έστειλε ο κ. Σοφοκλής Κοντογιάννης, οι πηγές του ποταμού Λάδωνα.

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΝΕΤ σε παλαιότερη δημοσίευση είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα σε άρθρο με τίτλο "Ιδού κύριοι πως κατάντησαν οι πηγές του ποταμού Λάδωνα!!!". Είχαμε τότε δημοσιεύσει φωτογραφίες που προσέβαλαν τουλάχιστον τη δική μας αισθητική και καλούσαμε Δήμο και Περιφέρεια να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες του καθαρισμού των πηγών. (Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο). Έγγραφο προς το Δήμο και την Περιφέρεια, είχε στείλει και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λυκούριας κ. Σοφ. Κοντογιάννης που τους καλούσε να προβούν άμεσα στον απαραίτητο καθαρισμό, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.

Φαίνεται ότι ο κ. Σοφ. Κοντογιάννης ακολούθησε μάλλον τον λάθος τρόπο! Προσπάθησε να λύσει το θέμα "υπηρεσιακά", όπως αρμόζει σε ένα πολιτισμένο κράτος. Ίσως πίστεψε και αυτός τα λεγόμενα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι κάτι έχει αλλάξει σε αυτόν τον τόπο και έτσι κατά τα κοινώς λεγόμενα την "πάτησε", αφού αναγκάστηκαν οι άνθρωποι εκεί στου Λυκούρια, ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ όπως μάθαμε, να κάνουν τον καθαρισμό των πηγών και του ποταμού με απούσες για άλλη μια φορά την πολιτεία, την Περιφέρεια και το Δήμο.

Οι δε κάτοικοι των Κρινοφύτων (πιο έξυπνοι;) ακολούθησαν την "νεοελληνική πεπατημένη ". Βρέθηκαν στη "λαϊκή συνέλευση", (πολύ sick όρος) που οργάνωσαν οι "Γκρούεζες" του ΣΥΡΙΖΑ (για να θυμηθούμε και την γνωστή ελληνική ταινία με το Μαυρογιαλούρο), εξέφρασαν τα προβλήματα του τόπου τους στον Μαυρογιαλούρο και ως εκ θαύματος το γεφύρι καθαρίστηκε. Λες και πριν την "λαϊκή συνέλευση" η Περιφέρεια δε γνώριζε το πρόβλημά τους. Αλλά αν ο Περιφερειάρχης το καθάριζε χωρίς την "παρέμβαση" του Βουλευτή πως θα γινόταν η... "εκδούλευση";

Πέρα από τον καθαρισμό των πηγών έγινε και καθαρισμός του ποταμού κατά μήκος τεσσάρων περίπου χιλιομέτρων (από Παγκρατέικο εως σχεδόν τις πηγές). Επί πέντε μέρες τα μηχανήματα δούλευαν αφαιρώντας τεράστια ποσότητα από λεύκες,πλατάνια κ.λ.π, που επί χρόνια έφρασαν την ομαλή ροή. Τα ξύλα που μαζεύτηκαν διατέθηκαν σε κατοίκους του χωριού που κρίθηκε ότι είχαν άμεση ανάγκη 

Για άλλη μια φορά αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ τόσο στον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Λυκούριας κ. Σοφοκλή κοντογιάννη, όσο και στα υπόλοιπα μέλη γι αυτή τους την ενέργεια. Και επαναλαμβάνουμε με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ έκαναν τον καθαρισμό.

Συγχαρητήρια για τους λόγους που αναφέρονται στην παρακάτω επιστολή αξίζουν επίσης στην κα Λιανίδη Ελένη, στον Δασοφύλακα κ. Γεώργιο Μηλιτσόπουλο και στους χειριστές του μηχανήματος κ.κ. Χρήστο και Θοδωρή Σμέρο ( πατέρας και γιος ).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.