(ΦΩΤΟ) Τα Καλάβρυτα περιμένουν τις γιορτές ! Ηλιόλουστα, χιονισμένα, και με καθαρό δρόμο. 

Μετά την χθεσινή σφοδρή χιονόπτωση και χιονό στρωση που ταλαιπώρησε αρκετούς οδηγούς, σήμερα τα πράγματα, στις κεντρικές αρτηρίες που οδηγούν στα Καλάβρυτα, αποκαταστάθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Το χιονισμένο τοπίο κάνει τα Καλάβρυτα μαγικά και τους επισκέπτες που θα τα επιλέξουν τυχερούς. Οι επαγγελματίες των Καλαβρύτων, καταστήματα, ξενοδοχεία κ.λ.π έχουν την εμπειρία  και την διάθεση να εξυπηρετήσουν όλους όσους θα περάσουν τις γιορτές στην ορεινή κωμόπολη.

Φαίνεται ότι τα Καλάβρυτα έχουν αποκτήσει φανατικούς και παρά τα όσα τρομακτικά άκουγαν,διάβαζαν ή έβλεπαν χθες, σήμερα άρχισαν να καταφθάνουν για να κάνουν Χριστούγεννα.
Η οργή και αγανάκτηση των οδηγών,για χθες δίκαιη, αλλά δεν είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για ευθύνες υπευθύνων ή για υπερβάλλοντα ζήλο.
Ο φόβος που δημιουργήθηκε όπως ήταν φυσικό έφυγε και η πρόσβαση σε Καλάβρυτα και χιονοδρομικό είναι ασφαλής, η ρευματοδότηση αποκαταστάθηκε με τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων των αρμοδίων υπηρεσιών . Ο καιρός αναμένεται καλός !!!!!!!!!!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.