Υπεγράφησαν εγγυήσεις για το γύρισμα της ταινίας "Echoes of the Past" κύριε Δήμαρχε και μέλη του Δ.Σ. του Μουσείου;

Διαβάσαμε χτες σε τοπικό ηλεκτρονικό μέσο, ότι ξεκίνησαν στα Καλάβρυτα και μάλιστα στους χώρους του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος τα γυρίσματα της ταινίας "Echoes of the Past".

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 11 Ιουλίου 2017 είχε πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δ.Σ του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος με θέμα το αίτημα της Εταιρείας Foss Productions για την παραχώρηση χώρου και μέρους του ιστορικού αρχειακού υλικού του ΔΜΚΟ για τις ανάγκες των γυρισμάτων και του σεναρίου της ταινίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην ίδια συνεδρίαση (διαβάστε σχετικά εδώ), είχαν εκφραστεί αντιρρήσεις τόσο από τα  μέλη του Μουσείου κ. Φ. Σαρδελιάνο και κ. Θ. Παπαγεωργίου, οι οποίοι ψήφισαν κατά, όσο και από τον κ. Χ. Ερμείδη και Λ. Βασιλόπουλο, ενώ ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς είχε δεσμευτεί πως θα παραχωρηθούν χώροι για λήψη σκηνών από το μουσείο, τον τόπο εκτέλεσης, την εκκλησία, με αυστηρούς περιορισμούς οι οποίοι θα αποτυπωθούν σε ειδικό συμφωνητικό.

Επειδή το συγκεκριμένο θέμα είναι αρκετά λεπτό και κατά τη γνώμη μας λιγάκι πονηρό, ρωτάμε τον Δήμαρχο Καλαβρύτων και τα μέλη του Δ.Σ. του Μουσείου αν υπογράφτηκε σχετικό συμφωνητικό, ποια είναι τα συμβαλλόμενα μέρη και τους καλούμε να το βγάλουν στη δημοσιότητα.

Θα επανέλθουμε σύντομα γιατί το θέμα μάλλον θα έχει συνέχεια και μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.