Τ.Σ ΛΥΚΟΥΡΙΑΣ: Χωρίς στέγη λόγω του κλειδωμένου κοινοτικού γραφείου.

Μετά απο πρόσκληση του προέδρου,συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λυκούριας στις6/7/18 και ώρα 22.30 στην αιθουσα Θανάση Σβίγγου,έχοντας πλήρη απαρτία.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος ενημέρωσε το τ.σ για:

1.Την δωρεά των υλικών για την αντικατάσταση του παλαιωμένου δικτύου ύδρευσης της Τριανταφυλλιάς απο τον κ.Θανάση Μαρτίνο, ευεργέτη του χωριού μας

2.Τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του χωριού απο τον κ.Μιλτιάδη Παπαιωάννου, τον οποίον θερμώς ευχαριστουμε.

3.Το ίδρυμα συνεχίζει να κρατά κλειδωμένο το γραφείο της Κοινότητος, είμαστε το μοναδικό χωριό του Δήμου Καλαβρύτων, χωρίς στέγη.

Ίσως κάποιοι πίστεψαν στο σκοταδισμό της Κοινότητας, αλλά μάταια, πάμε μπροστά, ολο και πιο γρήγορα, με αντοχή, επιμονή και την άμεση συμμετοχή των πολλών.

4.Καθαρίστηκε απο την Δ.Ε.Κλειτορίας,η είσοδος του χωριού απο τα αγριόχορτα.

5.Την άμεση διόρθωση του ηλεκτρικού πίνακα στην Χελωνοσπηλιά,καθώς υφίσταται κίνδυνος πρόκλησης δυστυχήματος. Ο τ.σύμβουλος κ.Θανάσης Σβίγγος,ανέλαβε να συνενοηθεί με την Δ.Ε Κλειτορίας για την διόρθωση της βλάβης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ηταν:

1.Αιτήσεις κατοίκων

α.Αίτηση Σοφίας Γ.Κατσή για την βελτίωση του φωτισμού στην είσοδο της οικίας της(Αποφαση: 62/18).Το αιτημα έγινε αποδεκτό

β.Αίτηση Συλλόγου Λυκουριωτών, παρόντος και του Προέδρου του κ.Σωκράτη Μούσιου, για την παραχώρηση της Αποθήκης Συνεταιρισμού, για πολιτιστικές εκδηλώσεις (Αποφαση 63/18). Λογω οικογενειακού προβλήματος αποχώρησε απο την συνεδρίαση ο τ.σύμβουλος κ.Ιωάννης Ροδάκης.Το αίτημα έγινε αποδεκτόν και το τ.σ. θα συμβάλει στην ανακατασκευή του χώρου για να καταστεί λειτουργικός σε σύντομο χρονικό διάστημα.

2.Αντικατάσταση του παλαιωμένου δικτύου ύδρευσης της Τριανταφυλλιάς(Αποφαση:64/18). Το έργο, έχει ήδη ξεκινήσει απο την Δ.Ε.Κλειτορίας και την προσωπική επιστασία του Αντιδημάρχου κ.Βασιλη Καρρά και ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθεί.

Ο Πρόεδρος.
Σοφοκλής Κοντογιάννης

 


Τα μέλη

Ιωάννης Ροδάκης,  Θανάσης Σβίγγος
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.