Τσουχτερό κρύο και βαριά εντός έδρας ήττα με 0-4

Στις ποιο άσχημες καιρικές συνθήκες των τελευταίων δεκαετιών οδήγησε η διοίκηση την ομάδα των Καλαβρύτων να δώσει τον αγώνα που είχε αναβληθεί! την 6/1/2018 με την Ζήρια. Δέκα μέρες μετά την αναβολή του αγώνα αυτού είχαμε γράψει με προσεκτική διατύπωση ότι: η επιλογή ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ή Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ  από την πλευρά της Α.Ε. Καλαβρύτων μπορεί να αποδειχθεί στρατηγικό λάθος καθώς θα επιφορτίσει ψυχολογικά και αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές, με βαρύ πρόγραμμα, το οποίο θα πρέπει να εκτελέσουν σε επτά μέρες δίνοντας τρεις δύσκολους αγώνες. 
Το αποτέλεσμα είναι να χαθεί ο πρώτος αγώνας το Σάββατο  με 1-2 από το Διακοπτό και ο δεύτερος να δοθεί, αντί την... μια χαρά μέρα με λίγο πάγο 6/1, όπως έχουν παιχθεί δεκάδες αγώνες και πολύ περισσότερες προπονήσεις, σήμερα 24/1, με τσουχτερό κρύο, νύχτα και Βορινό ψιλόχιονο.
Τα παραπάνω συν την μέτρια διαιτησία και το αγωνιστικό δικαίωμα των παικτών να μην έχουν μια καλή μέρα έφερε την δεύτερη και μάλιστα βαριά ήττα με 0-4 από την Ζήρια.
Ορισμένοι εντολοδόχοι, αναζητώντας υπαιτίους που καμιά σχέση δεν μπορεί να έχουν, καταγράφουν γεγονότα ερμηνεύοντάς τα με παιδαριώδη τρόπο και φυσικά θα πάρουν σύντομα τις απαντήσεις τους, αφού δεν ‘’μασάμε κουτόχορτο’’ (σχετικά με την αναβολή)
Το έμψυχο αθλητικό υλικό που διαθέτει η ομάδα μας είναι ικανότατο αγωνιστικά και δεν διαφέρει σε τίποτα από ομάδες που βρίσκονται πολλές θέσεις μπροστά. Ντόπιοι και ‘’ξένοι’’ είναι στο σύνολό τους καλοί χαρακτήρες και ο προπονητής εργάζεται με πάθος. Αφήστε τους στην αγωνιστική τους ησυχία και μακριά από δικούς σας εγωισμούς και αντιπαλότητες, δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου.
Ότι έγινε έγινε, τώρα το μυαλό στο τρίτο δύσκολο παιχνίδι, αυτό με την Ακράτα το ερχόμενο Σάββατο. Είναι βέβαιο ότι με συγκέντρωση και πάθος, μπορούν τουλάχιστον αυτοί οι τρεις βαθμοί που απέμειναν , από τους εννέα, να κερδηθούν, αλλά κυρίως να ξανακερδηθεί σύντομα το  δικαίωμα στις νίκες, γιατί το αξίζει.

  

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.