Τριμελές αυτόφωρο Καλαβρύτων. Αθώωσε τον τάχα κανίβαλο που έσερνε το σκυλί του

Τις τελευταίες μέρες διασύρθηκε στο Πανελλήνιο το όνομα των Καλαβρύτων για τάχα ηθελημένο  κανιβαλισμό σε βάρος  άτυχου σκύλου, ο οποίος καταγράφηκε από  κάμερα άλλου αυτοκινήτου, να σέρνεται δεμένος πίσω από το προπορευόμενο όχημα. 

Βιαστικοί ΄δικαστές’’ του διαδικτύου καταδίκασαν την εσκεμμένη, όπως αυτοί αποφάσισαν ενέργεια και διέσυραν σε ολόκληρη την χώρα μια συμπεριφορά, ενός αθώου εν τέλη ανθρώπου,  που έλαβε χώρα .....στα Καλάβρυτα.

Ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητο πίσω από το οποίο σερνόταν το άτυχο σκυλί βρέθηκε από την Αστυνομία και σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκε στο αυτόφωρο τριμελές Καλαβρύτων για να δικαστεί.

Πρόκειται για τον κ. Κον. Κωνσταντίνο του Ανδρέα, ο οποίος αθωώθηκε καθώς το δικαστήριο δέχθηκε ότι καθόλου δεν επρόκειτω για εσκεμμένη ενέργεια, αλλά το περιστατικό συνέβη χωρίς να το αντιληφθεί, καθόλου, όταν κάποια στιγμή το σκυλί έπεσε από την καρότσα.

Αθώος λοιπόν, ο μέχρι πριν από λίγο κανίβαλος των Καλαβρύτων σύμφωνα με αρκετά μέσα που ανακύκλωναν αδιασταύρωτες πληροφορίες.

Μαζί του αθώα και τα Καλάβρυτα ,αλλά ποιος θα μαζέψει τώρα την δυσφήμηση που προκλήθηκε.

Η Αστυνομία έκανε την δουλειά της, η δικαιοσύνη έκανε την δουλειά της, αλλά οι  παντογνώστες ‘’δικαστές’’ του internet άφησαν εδώ το μαγάρισμα τους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.