Το «ευ αγωνίζεσθε» του συλλόγου Σειραίων συνεχίζεται για 5η χρονιά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΙΡΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

«Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ»


                           5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

               ΑΓΙΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΣΕΙΡΩΝ  16,17,18,19 ΚΑΙ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ο Σύλλογος Σειραίων  στα  πλαίσια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει για Πέμπτη συνεχή χρονιά , υπό την αιγίδα του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, , το 5ο τουρνουά  ποδοσφαίρου 5χ5 στις 16,17,18,19 και 20 Αυγούστου 2018.

Στο εξαιρετικό  γήπεδό μας,  με τις καινούριες κερκίδες τις οποίες πρόσφατα κατασκευάσαμε  με τη βοήθεια και του Δήμου Καλαβρύτων, τον οποίο θερμά ευχαριστούμε,  με μεγάλη χαρά και υπευθυνότητα θα καλωσορίσουμε τις ομάδες και το ποδοσφαιρόφιλο κοινό να απολαύσουμε ένα ευχάριστο  και ψυχαγωγικό 5/νθήμερο.

Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες  από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων και των όμορων Δήμων, κατά  προτίμηση υπό την αιγίδα τvn συλλόγvn τους.

Παρακαλούμε επίσης να συμμετάσχουν παιδιά  καταγόμενα από τα χωριά μας και  να μην είναι επαγγελματίες  παίκτες  ανεγνωρισμένων ομάδων.

Στόχος και σκοπός του τουρνουά εκτός από την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή είναι η σύσφιξη των σχέσεων  μεταξύ των  παικτών,  η ενίσχυση της ευγενούς  άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθε».

Τους αγώνες θα διαιτητεύσουν παίκτες από αντίθετες ομάδες, γιαυτό παρακαλούμε την κάθε ομάδα με την δήλωση συμμετοχής της να δηλώνει έναν παίκτη με τον οποίο θα μπορούμε να επικοινωνούμε, και να μπορεί να σφυρίξει κάποιον αγώνα άλλων ομάδων. Θα ορισθεί επίσης επιτροπή αγώνων την ημέρα της κλήρωσης από εκπροσώπους των ομάδων, για να βοηθά τον διαιτητή σε τυχόν διαφορές μεταξύ των ομάδων

Κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει ιατρική κάλυψη, καθώς και επιτροπή αγώνων για τη διευθέτηση τυχόν διαφορών

Για τον καλύτερο προγραμματισμό του Τουρνουά παρακαλούμε οι συμμετοχές να δοθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και όχι αργότερα από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης των ζευγαριών,  που θα γίνει την Κυριακή 5 Αυγούστου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων.

Για  πληροφορίες  και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρόεδρο του συλλόγου κ. Δήμητρα Κωνσταντινίδη 697 702 4175 κα  τον υπεύθυνο για τις ομάδες  Αργύρη Ασημακόπουλο   694 979 2951.

                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                Η Γραμματέας

Δήμητρα Κωνσταντινίδη                 Γιώτα Παυλοπούλου

 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.