«Τουριστική προβολή  μνημείων - αξιοθέατων με αξιοποίηση της τεχνολογίας Virtual Reality»

Την πρωτοποριακή  εφαρμογή «Τουριστικής προβολής μνημείων - αξιοθέατων με αξιοποίηση της τεχνολογίας Virtual Reality»  του Δημου Καλαβρύτων παρουσίασε ο Μαγκαφάς Νικόλαος Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Καλαβρύτων εγκαινιάζοντασ μια νέα εποχή για τους τουρίστες χθές στο χώρο της Παλαιολογίνας
 
Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα θα αποτελέσει ένα σύγχρονο εργαλείο για του τουρίστες οι οποίοι θα μπορούν μέσα από αυτή να λάβουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τα τουριστικά αξιοθέατα του Δήμου Καλαβρύτων μέσα από το κινητό τους. Πιο συγκεκριμένα θα παρέχεται για κάθε αξιοθέατο  multimedia υλικό (φωτογραφίες, βίντεο), θα μπορεί ο χρήστης να  ενημερωθεί για τις ώρες λειτουργίας των μνημείων και ιστορικά στοιχεία του αξιοθέατου. Επίσης με την τεχνολογία του γεοντοπισμου  η εφαρμογή θα μπορεί να υπολογίζει τις  χιλιομετρικές αποστάσεις απο το σημείο του χρήστη στο αξιοθέατο που επιθυμεί να παει. 
Αξίξει να αναφερθεί οτι η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω android συσκευών αλλά και μέσα απο την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων χωρις να απαιτείται το κατέβασμα της εφαρμογής.
 
Η εφαρμογή θα παρέχει επιπλέον την δυνατότητα με την χρήση VR (virtual reality) γυαλιών ο επισκέπτης να περιηγηθεί εικονικά στα πιο σημαντικά αξιοθέατα. Αυτό αποτελεί μια μεγάλη καινοτομία καθότι οποιοσδήποτε θα μπορεί να περιηγηθεί στα πιο σημαντικά αξιοθέατα των Καλαβρύτων  χωρις να απαιτειται η φυσική του παρουσία δημιουργώντας παραλληλα και  ενα χρήσιμο εργαλείο και για την προβολή του Δήμου στις εκθέσεις του εξωτερικού. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.